Indesit IWSD61251CECO – masina de spalat cu functia Eco Time

Am cautat o masina de spalat care sa ma ajute fiind o fire activa si mereu pe fuga, sa nu fie nici prea complexa sa nu stiu sa o folosesc, nici prea simpla sa nu am ce face cu ea. Am gasit Indesit IWSD61251CECO.

La un pret bun, parerea mea, aceasta masina de spalat rufe ofera o varietate de beneficii.

O sa incep cu detaliile tehnice, masina de spalat Indesit IWSD61251CECO are dimensiuni Slim 85×59.5×42(lxLxA cm), material tambur din inox, material cuva din poliplex, tip de incarcare frontala si afisaj LCD. Capacitatea sa de incarcare este de 6 kg iar viteza de centrifugare este de 1200 rpm avand si selector centrifugare.

Ce am observat in cautarea mea dupa masina de spalat este ca Indesit are acest selector centrifugare la majoritatea masinilor de spalat, un aspect pozitiv dat fiind faptul ca am optiunea de a alege viteza cu care masina mea stoarce rufele fara ca acestea sa se deterioreze.

Indesit IWSD61251CECO are clasa de eficienta energetica A+, pe scurt tot ce are A in clasa de eficienta energetica este in baremul clasei cu cel mai econom consum de energie. Chiar daca are un numar de 16 programe, nu este complicata de folosit. Diversitatea programelor ajuta la spalarea diferitelor tipuri de tesaturi.

Indesit IWSD61251CECO

Dupa cum am spus sunt o fire activa, asa ca, marea majoritatea a articolelor de imbracaminte sunt sport, masina de spalat Indesit IWSD61251CECO are un program destinat sa protejeze hainele sport.

Am inundat casa din cauza unei masini de spalat, prin urmare, acum nu las masina de spalat nesupravegreata, functia Delay Timer vine in ajutor deoarece bag rufele in masina, selectez programul de spalare si programez ca ciclul de spalare sa inceapa cu 10 minute inainte sa ajung de la serviciu si asa fac putina economie de timp si am liniste ca nu mai inund casa inca o data.

Functia Eco Time de la Indesit imi ofera posibilitatea de a spala o cantitate de pana la 3 kg de haine, gen bumbac sau materiale sintetice, economisind aproximativ 30 % din timpul meu dar si 40 % apa si energie.

Functia Energi Saver ajuta la o economie de energie de pana la 70% datorita optimizatii consumului de apa, aceasta functie poate fi folosita la programele de spalare Bumbac, Sintetice si Jeans.

De multe ori avem impresia ca tot ce e ieftin nu e bun, acest principiu nu se aplica si la masina de spalat Indesit IWSD61251CECO.