Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ – pareri si impresii

Heinner HWM-M7012A+ este o masina de spalat cu dotari relativ modeste, care se bucura in acelasi timp de un pret accesibil majoritatii romanilor interesati sa isi utileze casa avand la dispozitie un buget redus. Se potriveste de minune intr-o garsoniera sau apartament propusa spre inchiriere sau chiar si in cadrul unei baze sportive, acolo unde se spala in mod frecvent echipamentul jucatorilor, diverse carpe si maiouri.

Pentru asemenea sarcini nu este nevoie in mod neaparat de o masina de spalat prevazuta cu cele mai noi tehnologii din domeniu sau functii speciale. Este important sa dispuna de un program de spalare special conceput pentru hainele de bumbac, cat si unul pentru materialele sintetice. Heinner HWM-M7012A+ se achita astfel fara probleme de acest gen de sarcini, venind in intampinarea noastra si cu un pret imbatabil!

Caracteristici tehnice

Hainele se incarca frontal, iar capacitatea maxima a acestui aparat electrocasnic este de 7 kg. O putem incadra, asadar, in categoria medie, fiind propulsata de un motor surprinzator de puternic, ce poate genera la stoarcere pana la 1200 rotatii pe minut.

Prin urmare, ne putem folosi de hainele proaspat spalate mult mai rapid. Rufele ies aproape uscate din cuva si se va usca mai repede. Incadrata in clasa A+ de eficienta energetica, aceasta masina de spalat se descurca mai bine fata de modelele clasice, insa „mananca” mai mult curent fata de o masina moderna (clasa A+++).

Partea frontala a masinii include un panou de comenzi si, undeva in partea stanga, programele disponibile, in numar de 8: programe pentru lenjeria de pat, articole din lana, bumbac/ bumbac intensiv, sintetice. Gasim, de asemenea, acel program rapid de spalare, programul de curatare a tamburului si un program de stoarcere suplimentara.

Pornirea masinii se realizeaza apasand butonul Power, situat in partea dreapta, iar cu ajutorul selectorului de programe puteti comuta intre programele de spalare prezentate mai sus.

In pofida faptului ca nu exista un program pentru articole delicate (vezi matase, perdele, etc), se pot seta urmatorii parametri pentru a le spala in mod eficient pe acestea: 400 rpm si o temperatura de 20°C.

Concluzii

Heinner HWM-M7012A+ este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe disponibile pe piata, care a fost prevazuta cu un display LCD nu tocmai rudimentar si poate fi achizitionata sub pragul de 1000 RON.

PRO

  • silentioasa si ieftina;
  • capacitate buna de spalare (7 kg) si 1200 rpm;

CONTRA

  • nu are sistem de blocare pentru copii;