Philips 32PHT4201/12 – Noul televizor de la compania Olandeza

Philips 32PHT4201/12 este un TV de tip LED ultrasubțire, ce deține tehnologii și funcții inovatoare pentru a reda imagini clare și precise, într-o rezoluție optimă. Designul rafinat cu linii subțiri, atrăgător, de ultimă generație oferă o imagine atrăgătoare, de lux,  casei tale.

TV LED Philips 32PHT4201/12 are o diagonală a ecranului tip display de 80 cm, cu o rezoluție a ecranului High Definition  de 1366 x 768 pxl, în aspect imagine 16:9  și caracteristica superioară pentru imagine Digiral Crystal Clear. Sunetul este asigurat de sistemul audio Stereo ce are o ieșire a sunetului de 16 W, și deține caracteristicile superioare de sunet Clear Sound, Incredible Surround și Smart Sound Mode, toate acestea asigurând sunete de cea mai înaltă calitate, garantând redarea cu acuratețe a acestora.

32PHT4201

Pentru transmisie și recepție, acesta este dotat cu un Tuner digital DVB-C, DVB-T, DVB-T2, având un player multimedia integrat și conectori pentru porturi USB, Scart, căști, HDMI, sloturi pentru card PCMCIA, pentru a te putea bucura de filme, muzică și de fotografiile făcute în vacanță.

TV LED Philips 32PHT4201/12 dispune de o luminozitate de 200 cd/mp, ce dă un contrast performant și culori vibrante, iar iluminatul de fundal asigură un consum redus de energie electrică. Acesta este încadrat într-o ramă ultrasubțire ce aproape că nu se vede, durabilă, emanând eleganță și stil.

Tehnologia Picture Performance Index imbunătățește calitatea imaginii, îmbinând toate elementele de procesare a imaginii, claritate, mișcare, contrast și culoare, redând un contrast excepțional de un negru foarte puternic și până la albul cel mai strălucitor și culori vibrante, aproape de natural. Cu funcția Digital Crystal Clear imaginile ajung la un nivel optim de contrast și   claritate  și foarte naturale.

Acesta are un design inovator de ultimă generație, având o carcasă ultrasubțire de culoare neagră, emanând eleganță. Dimensiunile sale fără stand sunt de 726 x 439 x 77 mm iar cele cu stand 726 x 477 x 171 mm și are o greutate de 5 kg, putând fi dispus pe peretele casei tale sau pe o comodă din dormitor sau din sufragerie.

Prețul său nu este foarte mare și este dat de tehnologiile și funcțiile pe care le deține. Dacă îți dorești un TV LED performant cu bani puțini, îți recomand TV LED Philips 32PHT4201/12.