Philips 55PUS6101/12 – contrast puternic, rezolutie mare si sunet puternic

Noul standard HEVC integrat permite să te bucuri de rezoluția 4K pe care o deține diagonala ecranului Smart TV LED Philips 55PUS6101/12, 4K Ultra HD.  Performanței High Definition deținută de acest Smart TV, este dată de  tehnologia Pixel Plus Ultra HD, ce oferă culori vii mult mai aproapiate de natural, la o rezoluție de 4 ori mai mare decât Full High Definition. Această funcție dă rezistență ecranului, culori de o calitate excepțională, mult mai vii, apropiate de cele naturale precum și unghiuri largi de vizualizare. 

Philips 55PUS6101

Acesta un design inovator, model Slim, cu carcasa de culoare neagră și rama ecranului foarte subțire. Sunetul calitativ al acestui Smart TV este dat de caracteristicile speciale de sunet Incredible Surround, Clear Sound și Smart Sound Mode ce dau calitate și emit sunete superioare, învăluindu-te din toate direcțiile, datorită sistemului de sunet stereo ce are o putere de  16W. Toate aceste  caracteristici  de sunet, au fost create pentru a te bucura din plin de calitatea sunetului la cele mai înalte nivele.

Tehnologia 4K  îmbunătățește detaliile din transmisiuni, filme și meciuri sportive, redând imaginile la o calitate superioară, clare și strălucitoare. Tuner-ul digital împreună cu player-ul multimedia integrat, dețin o serie de porturi pentru intrare, unul pentru antena TV și unul pentru redare vedeo, cu conexiune Wirelese și LAN, bucurându-te de tehnologia de calitate Smart TV LED Philips,  din propriul cămin.

Smart TV LED Philips 55PUS6101/12, 4K Ultra HD, este un Smart TV tip LED  în rezoluția 4K Ultra HD. Acesta dispune de un display plat cu o diagonală a ecranului de 139 cm, în raport aspect imagine 16:9, având o rezoluție a ecranului de 3840 x 2160 pixeli, deținând caracteristici superioare de imagine Pixel Plus Ultra HD, cu rolul de a oferi imagini mult mai reale și mai apropiate de natural, eliminând distorsiunile de culoare, ajustând luminozitatea pentru fiecare pixel în parte, evidențiind culorile și redând imaginile clare și strălucitoare la o luminozitate de 350 cd/mp.  

Dimensiunile cu stand ale acestui Smart TV sunt de 1239 x 779 x 229 mm iar cele fără stand 1239 x 725 x 88 mm  și are o greutate de 15,50 kg. Acesta poate fi dispus în dormitor sau în orice încăpere a casei tale, pe un perete sau pe o comodă, dând acesteia o notă de modernism și eleganță.

Prețul acestui Smart TV LED Philips 55PUS6101/12, 4K Ultra HD nu este foarte mare și este dat de tehnologiile și funcțiile speciale pe care le deține. Cumpărând acest  Smart TV -ul LED Philips 55PUS6101/12, 4K Ultra HD, te poți bucura de divertisment și de emisiunea preferată, direct din confortul casei tale.