Horizon 48HL737F – cu cel mai mic pret

Preţ Horizon 48HL737F

Horizon 48HL737F este un televizor care stârneşte atenţia, datorită faptului că are unul dintre cele mai mici preţuri de pe piaţă. Acesta deşi este foarte ieftin, dispune de toate caracteristicile unui televizor modern. Display-ul este dotat cu tehnologie LED şi rezoluţia Full HD. Dacă ţi-l doreşti îl poţi cumpăra de pe platforma online a unuia dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Horizon 48HL737F

Producătorul Horizon a creat acest televizor dându-i un aspect modern, slim, cu o carcasă de culoare neagră şi o ramă îngustă. Per total, televizorul are dimensiunile cu stand de 1050 x 190 x 705 mm iar cele fără stand de 1050 x 80 x 665 mm şi având o greutate de 13,5 kg. Deţinând  stand este compatibil VESA 400 x 400, acesta poate fi dispus pe peretele oricărei încăperi, mai exact într-o sufragerie sau într-un dormitor.

Caracteristici Horizon 48HL737F

Horizon 48HL737F este un LED şi  nu este un Smart Tv, însă face parte din gama 2016 şi deţine funcţia de monitor. Chiar dacă nu este un Smart TV acesta este totuşi un televizor performant, deţinând unele tehnologii de ultimă oră. Sistemul audio este de tip Stereo, bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus, ce oferă consecvenţă audio stil cinema, utilizând un sunet surround avansat, cu tehnologie audio proiectată pentru mass media în evoluţie, NICAM Stereo şi egalizator. având o ieşire a sunetului de 2 x 8 w. Diagonala ecranului cu rezoluţia Full HD şi având 1920 x 1080 pixeli, este de 121 cm, în aspect imagine 16:9. Deţine un contrast dinamic de 4000:1, luminozitate performantă de 300 cd/mp cu unghiuri de vizibilitate foarte bune de 178/178 grade, putând să priveşti către ecran din orice colţ a încăperii. Pentru recepţie şi transmisie s-a folosit un tuner digital DVB-T, DVB-C cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video şi chiar dacă nu este un Smart TV, acesta deţine un player multimedia integrat, ce te ajută să vezi filme, fotografii sau să asculţi muzică fără a mai fi nevoie de vreun echipament intermediar. Conexiunile se fac prin variantele  RF In, AV In, Digital Audio out, Slot CI+ cu următorii conectori: 2 porturi HDMI, 1 port USB 2.0, o intrare pentru PC, o intrare pentru  componente, o intrare SCART şi un port pentru căşti minijack. Pentru a-i da mai multă calitate, acesta a mai fost dotat cu câteva caracteristici speciale, şi anume: Mod Hotel, Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, Wake-Up Alarm,  USB Cloning şi Start-Up Position.

horizon-48hl737f

Review  Horizon 48HL737F

Televizorul Horizon 48HL737F oferă un raport preţ- calitate foarte bun, nefiind un Smart TV, dar totuşi un LED având  funcţia de monitor. Acesta face parte din gama 2016 şi deţine rezoluţia Full HD. Design-ul este destul de clasic, însă cu o calitate a materialelor foarte bună, cu rama îngustă din care se revarsă cele mai frumoase imagini din ecranul ce are o diagonală de 121 cm. Suportul completează linia clasică a televizorului, dându-i o notă de eleganţă. Imaginile redate sunt vibrante şi apropiate de cele naturale. Sunetul deşi nu deţine tehnologii Smart, este totuşi performant datorită tehnologiei Dolby Digital Plus. Dacă îţi doreşti un televizor performant care să nu coste foarte mult, îţi recomand Horizon 48HL737F.

Pro: imagini clare, Full HD, sonot Dolby Digital Plus, preţ mic

Contra: nu este un Smart TV