Samsung 32J5200 – unul din cele mai vandute TV-uri in 2016

Preț Samsung 32J5200

Producătorul Samsung scoate pe piata noua serie 32J5200  ce aparţine  Smart Tv -ului, cu rezoluția Full HD. Prețul acestuia este foarte mic și vine la reducere însoțit de o garanție de 24 de luni. Produsul poate fi găsit în oferta online a celui mai mare retailer din România.

Aspect Samsung 32J5200

Litera ”J” din seria numărului  32J5200, face referite atât la design cât și la caracteristicile pe care le deține. Dotat cu o carcasă de culoare neagră, cu un finisaj negru lucios și o ramă îngustă ce încadrează un display din care se revarsă cele mai plăcute culori, acesta are un design modern şi foarte elegant. Dimensiunile sale sunt reduse și este așezat pe un  suport format din două piciorușe, care îi conferă stabilitate.

Caracteristici Samsung 32J5200

Samsung 32J5200 este un Smart Tv de tip LED, ce deține o diagonală de 80 cm în rezoluția Full HD cu o rezoluție a ecranului de 1920 x 1080 pixeli. Performanța îi este dată de caracteristicile superioare de imagine Hyper Real Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode,  Natural Mode Support și Dolby Digital Plus. Hyper Real Engine este o funcție inteligentă responsabilă de culoare, contrast și mișcarea imaginilor, oferind o experiență de vizionare foarte captivantă. Mega Contrast face diferența dintre alb și negru, cu cât aceasta este mai mare, cu atât nivelul de negru este mai intens iar albul mai luminos. Wide Color Enhancer (Plus) oferă culori mai vii și mult mai strălucitoare, aducând nuanțele mai apropiate de cele naturale. Film Mode reprezintă tehnologia de procesare a imaginilor, adaptându-le la formatul ecranului. Natural Mode Support este folosită pentru a optimiza setările, redând imaginile exact așa cum au fost filmate. Sistemul audio este format din 2CH (Down Firing + Base Reflex) cu o putere de ieșire a sunetului de 10 W.  Pentru a reda un sunet mai performant și mai puternic Smart Tv-ul a fost dotat cu câteva caracteristici superioare de sunet, și anume: DTS Studio Sound, DTS Premium sound, Wallmount Sound Mode. Pentru recepție și transmisie s-a folosit un tuner digital DVB- T/DVB-C, cu caracteristica specială Player multimedia integrat. Conexiunea la reţea se face prin Rj45 şi prin Wi-Fi integrat şi prin conexiunea Slot CI+, cu conectorii  2 porturi HDMI, 1 intrare Scart, 1 port intrare USB 2.0 şi o ieşire audio digitală.

samsung-32j5200

Review Samsung 32J5200

Cu Samsung 32J5200 te poţi bucura de un nivel mai mare de divertisment şi mai realist decât oricând. Graţie unei rezoluţii de două ori mai mare decât a televizoarelor standard HD, Samsung  32J5200 cu rezoluţia Full HD, oferă o experienţă de vizionare uluitoare, care te duce dincolo de ecran, într-o imersiune totală. Textura bogată şi vie a imaginilor Full HD, în culori vii şi foarte apropiate de cele naturale, îţi oferă o experienţă unică de vizionare, descoperind realitatea completă, de înaltă definiţie.  Cu ajutorul algoritmului avansat de imbunătăţire a calităţii imaginii, Wide Color Enhancer, vei descoperi o lume plină de culoare, de o calitatea ireproşabilă  oferită fiecărei imagini şi descoperind chiar şi cele mai ascunse detalii. Datorită dimensiunilor reduse, este recomandabil a se instala într-un dormitor sau într-o bucătărie.

Pro: preţ convenabil, caracteristici superioare de imagine şi de sunet, Smart Tv, Full HD

Contra: nu deţine funcţia de monitor