Whirlpool AWOC0614 – Masina de spalat rufe incorporabila cu Tehnologia unica AL SASELEA SIMT

În ziua de azi, maşinile de spălat incorporabile au devenit indispensabile într-o gospodărie care se respectă. Orice baie sau bucătărie este dotată cu un obiect electrocasnic incorporabil. Tehnologia unică „Al şaselea simţ” cu care este dotată Masina de spalat rufe incorporabila Whirlpool AWOC0614 oferă rezultate de spălare superioară la nivel optim, uşurinţă în folosire şi o economie semnificativă a resurselor de apă şi de energie electrică.

Maşina de spălat rufe incorporabilă Whirlpool AWOC0614 are o încărcare frontală, şi clasa de eficienţă energetică A++, cu clasa de eficienţă la spălare A şi clasa de eficienţă la centrifugare B. Capacitatea de încărcare este de 6 kg şi viteza de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut. Dispune de un display cu afişaj LCD şi are nivelul de zgomot la spălare de 50 dB, iar la centrufugare de 72 dB, ceea ce o face să fie destul de silenţioasă.

Tehnologia inovatoare Clean+ cu care este dotată această maşină de spălat rufe, îţi asigură o spălare eficientă care să dureze puţin, evitând pret-tratarea hainelor pentru a scoate petele dificile. Whirlpool a dezvoltat această tehnologie cu un ciclu special multifazic, iar în combinaţie cu agentul aditiv pentru scoaterea petelor, oferă rezultate uimitoare de spălare a rufelor, chiar şi la o temperatură scăzută a apei. Faptul că face parte din clasa energetică A++ oferă un consum de energie electrică în program standard de 0,78 kw/oră, şi un consum al apei în program standard de 49 litri. Dispune de programele: Rapid cuo durată de 30 minute, Prespălare pentru rufele foarte murdare, Program Bumbac, Sintetice, Program de spălare lână ce oferă protecţie hainelor din lână, Program uşor de călcat, Program Redus de energie, Program Clătire intensivă, pentru persoanele cu piele sensibile şi alergice la detergent, Program de Spălare delicată şi Program de Spălare manuală, pentru rufele ce se deteriorează uşor prin frecare, acesta asigurând o spălare delicată fără frecare.

Whirlpool AWOC0614

Funcţiile deţinute de această maşină de spălat rufe sunt: selector centrifugare, sistem detectare spumă, eliminând spuma de la detergent, rezultată în exces, pe care o elimină printr-un orificiu special, funcţie împotriva inundaţiilor şi funcţia de reset. Are un consum mediu anual de apă de 9272 litri. Deţine o greutate de 68 kg şi dimeniunile de 82×59,5×55,5 cm, iar hubloul are o deschidere de până la 172 de grade. Carcasa este de culoare albă şi are un design inovator cu linii fine şi drepte, având dispus în partea superioară un display-ul cu afilaj LCD şi butoane pentru setarea programelor.

Preţul său este dat de tehnologiile pe care le deţine, iar dacă îţi doreşti inovaţie şi tehnologie în baia ta, ideal ar fi să o cumperi.