Magazine black friday 2016 – mici si mari

Cred ca deja cunoasteti care sunt cele mai populare magazine black friday 2016. Am putea enumera aici emag.ro, cel.ro, pcgarage.ro, altex, domo si lista poate continua. Dar in afara de aceste magazine consacrate si care genereaza cele mai multe vanzari in ziua de Black Friday 2016, exista azi tot mai multe magazine care doresc sa participe la acest eveniment.

Pentru magazinele mici si medii se pun insa mai multe probleme. De fapt cred ca un magazin mic nu ar putea face niciodata fata unui trafic exploziv in ziua de Black Friday 2016. Ca sa nu mai spunem despre stocuri. Din acest punct de vedere este de inteles de ce majoritatea persoanelor isi indreapta atentia de Black Friday 2016 catre cele mai mari magazine de electronice si electrocasnice. Daca se vor grabi putin si isi vor gestiona bine timpul au toate sansele sa prinda o oferta foarte buna.

bf2016

Cu toate acestea, nu as vrea sa minimizez importanta lui Black Friday 2016 pentru magazinele medii. E imposibil sa nu observam ca aceasta „febra” a cuprins magazine din diverse domensii de activitate: echipamente electronice second hand, articole fashion, de pescuit, bilete de avion, vacante si alte servicii. Dintr-o data aria de acoperire a promotiilor se extinde si spre magazinele black friday 2016 care ofera servicii si nu doar produse.

Toate aceste lucruri implica mai multe avantaje, atat pentru magazine, cat si pentru cumparatori. Magazinele isi vor vinde produsele mai bine (vor putea scapa de stocuri pe care nu le-ar putea da in mod obisnuit), isi vor face publicitate mai usor (pentru ca multi oameni vor retine ca magazinul X participa are promotii si reduceri de Black Friday) si in consecinta le vor creste vanzarile.

Pe de alte parte, clientii vor face economii importante si achizitii interesante. Tot mai multe persoane aleg sa-si cumpere un bilet de avion sau sa-si rezerve o vacanta de Black Friday.

Vrei sa citesti stiri si informatii despre televizoare, electrocasnice si multe altele, acceseaza http://www.it-review.ro si fii informat.

Cunoscand aceste lucruri si faptul ca site-urile mari sunt deja pregatite, magazinele black friday 2016 care sunt mai mici, dar au interesul si posibilitatea de a oferi reduceri substantiale pentru produsele si chiar serviciile pe care le ofera, pot face in continuare cele necesare pentru ca site-urile lor sa fie pregatite la randul lor din punct de vedere functional si tehnic. Se pot inscrie pe listele magazinelor Black Friday 2016 care sunt promovate intens pe o multime de site-uri cu mult timp inainte de ziua evenimentului, isi pot face publicitate local, in randul clientilor existenti (prin Newsletter) si pot vedea in continuare rezultatel obtinute.