Wellington 49UHDV296SW – cel mai mic pret pentru un 4K

Preţ Wellington  49UHDV296SW

Nou apărut pe piaţa românească, Wellington din seria 49UHDV296SW  este un Smart Tv cu funcţii şi caracteristici superioare şi este disponibil pe platforma celui mai mare magazin online. Preţul este foarte bun iar la achiziţionare beneficiezi de o garanţie de 24 de luni.

Aspect Wellington  49UHDV296SW

Pentru aspect comercial, producătorul a folosit un design modern şi foarte elegant, putând fi dispus în orice sufragerie sau într-un dormitor. Materialul carcasei este plastic de culoare neagră, iar rama din jurul ecranului este foarte îngustă, ceva mai lată în partea de jos, fiind trecut logo-ul Willington.  La bază deţine un suport format din două picioruşe, însă este compatibil VESA şi poate fi dispus pe orice perete.

Caracteristici Wellington  49UHDV296SW

Wellington  49UHDV296SW este un Smart Tv de tip LED, deţine funcţia de monitor putând fi conectat şi la PC şi face parte din gama 2016. Pentru sonor a fost folosit sistemul audio stereo, ce deţine o capacitatede ieşire a sunetului de 2 x 10 W, având integrate câteva caracteristici superioare de sunet, şi anume Nicam Stereo, Equalizer, Dolby Digital Plus, DDCO, DTS şi Surround. Toate aceste caracteristici superioare au fost create cu scopul de a oferi utilizatorului un sunet captivant şi puternic, clar şi fără distorsiuni. Sistemul video este deţinut în primul rând de display-ul ce are o diagonală de 124 cm, cu rezoluţia 4K Ultra HD şi 3840 x 2160 pixeli, având un contrast dinamic de 1200:1 şi o luminozitate puternică de 350 cd/mp. Aspectul de imagine este de 16:9 şi are un timp de răspuns foarte rapid, de 6 ms. Astfel, poţi naviga pe diverse canale Tv într-un  timp foarte rapid. Pentru a reda imagini luminoase, clare şi într-o vastă paletă de culori, acesta a fost dotat cu o serie de caracteristici superioare de imagine, şi anume Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction şi Dynamic contrast. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 oferă posibilitatea de a privi la emisiunile preferate din orice colţ al încăperii,  iar imaginile vor rămâne aceleaşi, clare şi fără să fie distorsionate. Wellington  49UHDV296SW a mai fost dotat cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, precum şi cu caracteristica specială Player multimedia integrat. Conexiunea la reţea se face prin LAN având conexiuni Audio in, prin conectorii 2 intrări USB 2.0, 2 porturi HDMI, o ieşire audio digitală, o intrare pentru PC, o intrare pentru video componente, o intrare Scart şi o intrare pentru căşti minijack.

wellington-49uhdv296sw

Review Wellington  49UHDV296SW

Acest televizor Wellington  49UHDV296SW deţine funcţii Smart, funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Având rezoluţia performantă 4K ultra HD, imaginile sunt performante, clare, luminoase, cu un contrast dinamic foarte bun şi foarte bine definit, de un negru foarte intens şi un alb stălucitoar şi foarte luminos. Culorile sunt vii şi cât mai apropiate de cele naturale, iar imaginile în mişcare sunt cursive. Consumul de energie electrică este destul de mic, acesta fiind de 69 W. Design-ul modern cu carcasa de culoare neagră ce îi dă eleganţă, îl face să poată fi dispus pe orice perete al casei, conferindu-i acesteia stil şi eleganţă.

Pro: rezoluţia 4K Ultra HD, preţ acceptabil, Smart Tv

Contra: nu deţine