Hotpoint RPD 1165 DX EU – masina de spalat rufe cu Clasa A+++

Hotpoint RPD 1165 DX EU este cea mai noua masina de spalat rufe de la producatorul Italian, un produs pe care il recomandam din toate punctele de vedere, asta pentru ca avem foarte multe motive care ne duc la profesionalism si la o tehnologie superioara.

Am prezentat si am testat o multime de masini de spalat, insa aceasta este prima care vine cu viteza de centrifugare de 1600 RPM, insa pe langa aceasta caracteristici, Hotpoint RPD 1165 DX EU mai aduce foarte multe noutati pe care le vom prezenta in continuarea articolului.

Despre pret nu prea doresc sa vorbesc, 2299.99 lei (vezi pretul mai jos ) mi se pare o suma destul de inaccesibila pentru multe persoane, insa cei care au acest buget, cu siguranta este o alegere mai mult decat buna.

Nu trebuie sa fii un specialist pentru a remarca faptul ca vine cu un design elegant, display lcd unde ne sunt afisate toate informatiile de care avem nevoie, programele pe care le putem selecta printr-o singura schimbare a butonului si faptul ca se potriveste oricarui decor, as putea spune ca este o masina de spalat rufe exact pe gustul unei familii cochete.

Masina de spalat rufe Indesit RPD 1165 DX EU

Caracteristicile masini de spalat rufe Hotpoint RPD 1165 DX EU depasesc orice imaginatie, asta pentru ca avem o viteza de centrifugare de 1600 RPM, o capacitate de incarcare de 11 kg si o clasa de eficienta energetica A+++, asta inseamna un consum redus de energie electrica si o eficienta foarte buna la spalare, teoretic, cam aceste aspecte ne intereaza cel mai mult atunci cand cautam o masina de spalat.

Pe langa toate aceste caracteristici, Hotpoint RPD 1165 DX EU aduce un numar de 16 programe, aici evidentiem: Ultra Delicate, Antialergic Plus 60°, Antialergic delicat 40°, Rufe albe, Culori inchise, Super Wash si programele standard pe care le gasim si pe alte modele.

Avem o multime de functii (Direct Injection, Digital Motion, Super Silent si Sistem Overflow), putem sa-i punem pauza, putem sa o programam si putem selecta viteza de centrifugare, toate acestea gasindu-se pe noul model de la producatorul Italian.

Detaliile tehnice sunt mai putin importante, cel putin din punctul nostru de vedere, dar totusi trebuie sa precizam ca avem un consum mediu anual de 12848 litri, un nivel de zgomot la spalare de 56 dB (cred ca cel mai mic zgomot de pe o masina de spalat rufe) si un nivel de zgomot la centrifugare de 78 dB.

Hotpoint RPD 1165 DX EU este o alegere inspirata si un model aparut in luna octombrie 2015.