LG 40UH630V – televizor Ultra HD 4K cu pret accesibil

Rezoluția 4K provine de la numărul de 4000 pixeli aflați pe diagonala ecranului, tehnologie pe care o deține și televizorul Smart TV LED, LG 40UH630V, 4K Ultra HD. High Definition, reprezintând secretul performanței deținut de acest Smart TV, iar panoul special IPS 4K, oferă culori vii și mai aproapiate de natural, la o rezoluție de 4 ori mai mare decât Full High Definition. Această funcție dă rezistență ecranului şi culori mai vii apropiate de cele naturale, precum şi unghiuri de vizualizare foarte mari. Pentru un mod plăcut de relaxare cu Smart TV LG, a fost concepută interfaţa WebOs 3.0, ce reprezintă cea mai accesibilă experiență TV.

Dacă vrei să adaugi modernism și o notă de eleganță casei tale, atunci dotează-te cu televizorul LED Smart LG, 40UH630V, 4K Ultra HD, ce deține un design inovator, model Slim, cu carcasa de culoare neagră și rama ecranului foarte subțire. Sunetul calitativ al acestui Smart TV este dat de caracteristicile superioare de sunet Clear Voce III, DTS, Smart Sound Mode, ce emit sunete superioare învăluindu-te din toate direcțiile, datorită sistemului de sunet stereo ce are o putere de 40W, pentru a te bucura din plin de calitatea sunetului în aceeași măsură cu care te bucuri şi de calitatea imaginii. Tehnologia 4K este redată în mai multe moduri decât până acum, datorită tehnologiei 4K Upscaler, îmbunătățind detaliile din transmisiuni, filme și meciuri sportive, redând imaginile de o calitate superioară.

LG 40UH630V Smart TV LED, 101 cm, Ultra HD 4K

Tuner-ul digital împreună cu player-ul multimedia integrat dețin o intrare pentru antena TV și una pentru redare vedeo, cu conexiune Wirelesse, bucurându-te de divertisment de calitate, direct din confortul casei tale.

Televizorul LED Smart LG, 40UH630V, 4K Ultra HD este un Smart TV tip LEd cu funcția de WebOs 3.0, în rezoluția 4K Ultra HD, având un display plat. Acesta deține o diagonală a ecranului de 101 cm, în raport de aspect imagine 16:9, având o rezoluție a ecranului de 3840 x 2160 pixeli, deținând caracteristicile superioare de imagine 4K Upscascaler, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhance, Local Dimming, cu rolul de a oferi imagini mult mai reale și mai apropiate de natural. Dimensiunile acestui Smart TV sunt de 900 x 574 x 200 mm, cu stand și are o greutate de 12,60 kg. Datorită acestor dimensiunii și a greutății destul de mici, poate fi dispus în dormitor sau în orice încăpere pe orice perete al casei tale, sau dispus pe o comodă, dând o notă de stil şi eleganţă, iar faptul că este foarte subţire face să economiseşti mult spaţiu.