Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8507C, 4K Ultra HD – „bestia din casa ta”

Într-o lume în care televizorul obișnuit nu-și mai are rostul, japonezii de la Sony, lansează noul televizor Smart Android 3D LED Sony 65X8507C, cu o diagonală a ecranului de 164 cm, un aspect al imaginii de 16:9, rezoluția ecranului de 3840×2160 pixeli, cu caracteristici superioare de imagine precum detectarea feței, 4K X-Reality Pro, cu moduri de setări ale imaginii viu, standard, personalizat, cinema, fotografie, grafică și multe altele, și unghi de vizibilitate de 178/178 de grade, ce reprezintă noua platformă inteligentă, având încorporat noul procesor 4K Ultra HD, ce oferă imagini revoluționare, de înaltă clasă.

Pe lângă noua tehnologie 4K Ultra HD, mai are și o interfață intuitivă smart și platforma Sony Android TV, ce îmbunătățește vizionarea, prin aplicațiile apreciate pe tabletă sau telefon, putând explora fără efort aplicații, jocuri și o varietate de transmisii de pe internet.

Procesorul 4K X1, este un procesor puternic ce oferă imaginii o claritate excepțională. Fiecare sursă este analizată și adaptată la rezoluția optimă 4K, indiferent de device-ul de pe care se face transmisia. Funcția de îmbunătățire cu precizie, elimină zgomotul produs de imagine, intensificând detaliile şi ajungând la o claritate identică cu cea naturală.

Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65X8507C, 4K Ultra HD

Funcția de organizare precisă a culorilor analizează independent fiecare pixel, retușând în mod dinamic nuanța de culoare, aducând-o la nivelul optim de redare, astfel încât culorile dau impresia de naturalețe. Funcția de îmbunătățire dinamică a contrastului, dă luminozitate atât părții negre, cât și celei deschise la culoare, asigurând o optimizare continuă a intervalului dinamic, cadru cu cadru.

Procesorul 4K X1 folosește tehnologii avansate precum Noise Crusher, Flat Area Detection si Super Resolution, menținând textura naturală a imaginii și conținutul original al fișierelor originale.

Sony 65X8507C îți aduce o lume plină de culori naturale, iar cu afișajul unic Triluminos vei beneficia de o gamă extinsă de culori și o nuanță mai bogată de roșu, verde și albastru.

Cu acest Smart inteligent, poți găsi într-un mod rapid tot ceea ce îți place, indiferent de varianta transmisă în direct sau prin internet, utilizând bara de conținut sau funcția de căutare vocală.

Sunetul este redat cu ajutorul funcției Clear Audio+ ce reglează sunetul TV-lui Smart, indiferent de ceea ce vizionezi.

Pentru un sonor mult mai performant, TV-ul Smart beneficiază de combinația tehnologică audio DSEE.

Funcția S-Force Front procesează semnalele audio și le redă înt-un sunet Sorround clar de 360 de grade.

Funcţia Clear Phase reglează frecvența boxelor televizorului, asigurând o reproducere cursivă și echilibrată tuturor frecvențelor de sunete joase, medii și înalte. Pentru claritatea sunetului, mai deține și caracteristicile superioare Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse și NICAM/A2.

Ca și caracteristici speciale are un player multimedia integrat. Beneficiază de conexiunea Wi-Fi- integrat, cu caracteristicile Wi-Fi direct.

Are un design inovator, modern de culoare gri, cu dimensiunile cu stand de 1453 x 265 x 892 mm, dacă vrei să-l aşezi pe un mobilier, sau fără stand dacă vrei să-l dispui pe un perete, cu dimensiunile de 1453 x 78 x 844 mm şi are o greutate de 25,5 kg, incluzând accesoriile: telecomandă, cablu de alimentare şi manual de utilizare.

Dacă vrei să fii în ton cu tot ce este nou şi vrei să te bucuri de noua tehnologie Smart Android 3D LED Sony Bravia, ţi-l recomand, chiar dacă preţul său este destul de piperat. Însă calitatea lui şi tehnologia cu care este dotat, îl fac irezistibil, astfel încăt vei dori să-l ai în casa ta, indiferent de preţ.