HP ProBook 450 G2 – laptop cu procesor i7 si placa video dedicata

Mi-am cumparat un laptop, cei drept mai scump, dar cum in zilele noastre trebuie sa platesti pentru calitate, va spun sincer ca nici nu m-am uitat la bani. Mi-am cumparat laptop-ul HP ProBook 450 G2.

Ca orice obiect, laptop-ul acesta mi-a atras atentia prin design-ul, simplu, subtire si elegant.

Nu l-am cumparat pentru cat de frumos e ci l-am analizat cu atentie si am observant ca isi merita banii, nu are doar un aspect placut ci este si performant. HP ProBook 450 G2 are carcasa produsa dintr-un material compozit din aluminiu si cu fibra de sticla.

HP ProBook 450 G2 are diagonal de 15,6 , display LCD LED cu rezolutie de 1366×768 format HD si o caracteristica speciala anti-glasare. Anti-glasarea a foast create sa opreasca refletia luminii exterioare din ecranul laptopului, ceea ce protejeaza ochii.

Daca lucrezi mult pe calculator, ca mine si ai nevoie de mult spatiu, vreau sa iti spun ca HP ProBook 450 G2 are hard disk o capacitate de stocare de 1 TB, viteza de rotatie de 5400 rpm iar tipul de stocare HDD.

HP ProBook 450 G2 are tip memorie DDR3 cu capacitate de 8 GB si frecventa de 1600 MHz.

HP ProBook 450 G2

Laptopul are un processor Intel, acesta fiind unul dintre cei mai mari producatori de microprocesoare si placi de baza. Daca combinam viteza procesorului Intel cu USB 3.0 obtinem viteze de transfer mari si latime  marita de banda. HP-ul nostru are ca tip processor Intel® CoreTM i7 cu un numar de 2 nuclee, tehnologie processor 22 nm, frecventa procesor de 2000 MHz, chace de 4096 KB,  turbo boost de pana la 3100 MHz si procesor graphic integrat Intel HD Graphics 4400.

Pentru cei interesati de partea multimedia va spun ca acesta are DVD RW, difuzoare stereo, microfon digital dual array integrat, camera web HD de 720 p.

In linii mari v-am descries acest laptop. Ce m-a incantat pe mine, pe langa viteza si memorie mare care sunt foarte importante atunci cand te decizi sa iti iei un laptop, a fost confortul si elegant pe care HP ProBook 450 G2 mi-le ofera.  Faptul ca atunci cand am o zi agitat de deplasari prin oras, dat fiind ca are numai 2,11 kg, nu imi provoaca dureri mari de spate este un mare plus.

In ceea ce priveste pretul, din punctual meu de vedere este mare dar consider ca merita. Chiar daca preturile la laptopuri au scazut considerabil in ultimii ani, HP ProBook 450 G2 are un raport calitate-pret echilibrat.