Laptop Lenovo B50-70 – fiabilitate si performante incredibile

Mi se blocheaza laptop-ul, si am nevoie si pentru serviciu de el m-am hotarat sa imi cumpar unul mai bun, in rate, ca nu am banii toti. Am cautat si am gasit laptop-ul Lenovo B50-70.

Are un design atractiv, simplu si subtire si este si este si performant, exact ceea ce cautam.

Va dati seama ca primul impuls a fost sa ma uit la bani, era si normal, dar dat fiind ca il cumpar in rate am decis ca aspectul financiar sa nu mai aiba rol decisiv, ci doar consultativ, adica doar sa verific daca caracteristicile pe care le are sunt pe masura banilor pe care ii dau.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Laptopul Lenovo B50-70[/alert-note]

Procesorul laptopului Lenovo B50-70 este Intel® CoreTM i7. Intel este o multinationala americana, inventatorul seriei de microprocesoare x86, frecvent folosite de firmele producatoare de laptopuri.

Model procesor 4510U cu un numar de 2 nuclee, tehnologie  22 nm, frecventa 2000 MHz, cache 4096 KB, Turbo Boost pana la 3100 MHz si procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4400.

Laptop Lenovo B50-70

Tipul memoriei este DDR3 cu capacitate de 8 GB si frecventa de 1600 MHz, utile unei zile de lucru aglomerate pe calculator. Hard disk de tip HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB. Suficient pentru a stoca multitudinea de imagini sau video sau muzica  pe care le ai, ca sa nu mai vorbim de filme care sunt foarte importante in zile plictisitoare.

Avand USB 3.0 transferul de date este cu mult mai rapid fata de tehnologiile anterioare si latimea  banda mai mare.

Lenovo B50-70 are diagonal de 15, 6 inch, tip display LCD Led, rezolutie 1920×1080 si format Full HD. Acesta este echipat cu tehnologia Anti-glasare de protectie a ochlor impotriva reflexiei luminii si Lenovo Energy Manager ce va ajuta sa mariti autonomia dispozituvului ca sa va bucurati de mai mult timp de utilizare intre alimentari si are grosime de 1 „.

Cu camera web HD beneficiezi de calitate video in conversatiile pe skype sau alte chaturi video online astfel incat prietenii vor simti ca esti alaturi de ei.

Tehnologia Dolby Advance Audio reda in difuzoarele stereo o calitate superioara a sunetului. Iar datorita conexiunilor HDMI si VGA va puteti conecta la TV sau proiector.

Sincer, am observat ca nu folosesc laptop-ul Lenovo B50-70 la capacitatea sa maxima. Il folosesc atat cat am nevoie dar nu regret ca l-am cumparat, deoarece acesta ma ajuta sa imi fac si serviciul dar si sa ma distrez.