Lenovo G50-30 – laptop cu reducere

Mi s-a stricat laptop-ul, vechi fiind, era de asteptat.

Mi-am cumparat altul, Lenovo G50-30, am auzit ca firma este buna si l-am gasit la reducere chiar ieftin. Acasa folosesc laptop-ul pentru relaxare si amuzament, rareori mai lucrez de acasa in word sau power point.

Asa ca am zis ca nu are rost sa investesc foarte multi bani ca sa folosesc laptopul sa ma uit la filme sau sa fac o prezentare power point. Iar ca sa intru pe retelele de socializare nu imi trebuie cel mai avansat laptop.

Am gasit Lenovo G50-30 la un pret foarte bun si mult mai performant decat ma asteptam.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Laptopul Lenovo G50-30[/alert-note]

Lenovo G50-30 are diagonal de 15, 6 inch, tip display LCD Led, rezolutie 1366×768 si format HD. Acesta este echipat cu tehnologia VeriFace Pro de recunoastere a fetei si Lenovo Energy Manager ce va ajuta sa mariti autonomia dispozituvului ca sa va bucurati de mai mult timp de utilizare intre alimentari si are grosime de 1″.

Laptop Lenovo G50-30

Hard disk de tip HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 500 GB. Suficient pentru a stoca multitudinea de imagini sau video pe care le ai, ca sa nu mai vorbim de muzica care e foarte importanta in zile plictisitoare.

Avand USB 3.0 transferul de date este cu mult mai rapid fata de tehnologiile anterioare si latimea banda mai mare.

Procesorul laptopului Lenovo G50-30 este Intel® Celeron® Dual Core. Intel este o multinationala americana, inventatorul seriei de microprocesoare x86, frecvent folosite de firmele producatoare de laptop-uri.

Model procesor N2840 cu un numar de 2 nuclee, tehnologie 22 nm, frecventa 2160 MHz, cache 1024 KB, Turbo Boost pana la 2580 MHz si procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4600.
Tipul memoriei este DDR3 cu capacitate de 4 GB si frecventa de 1333 MHz, utile unei zile de lucru aglomerate pe calculator.

Cu camera web HD beneficiezi de calitate video in conversatiile pe skype sau alte chaturi video online astfel incat prietenii vor simti ca esti alaturi de ei.

Tehnologia Dolby Advance Audio reda in difuzoarele stereo o calitate superioara a sunetului. Iar datorita conexiunilor HDMI si VGA va puteti conecta la TV sau proiector. Asa cum am precizat anterior, nu folosesc laptop-ul Lenovo G50-30 la capacitatea sa maxima iar pretul de achizitie este unul poate prea mic pentru capacitatea sa.

Facand comparatie cu alte laptop-uri acesta este cel care mie imi raspunde nevoilor.