Indesit IWSC51051CECO – pareri si specificatii tehnice

Masina de spalat rufe reprezinta unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice pe care ar trebui sa le avem prin preajma, pentru a ne usura in mod vizibil munca si, totodata, pentru a castiga timp pe care sa il folosim alaturi de cei dragi noua.

Daca sunteti in cautarea unui model performant, avem pentru voi masina de spalat rufe Indesit IWSC51051CECO, accesibila unei categorii largi de consumatori gratie pretului de achizitie destul de scazut. Un model de baza ce poate fi actionat de majoritatea membrilor familiei, indiferent de varsta. Panoul de comanda ne aduce cumva in trecut, avand in vedere ca nu beneficiaza de un afisaj LCD, ci poate fi actionat mecanic.

DESIGN

La o prima vedere, Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat rufe compacta ce promite sa nu ocupe foarte mult spatiu in apartament (85 x 59.5 x 42 cm). Hubloul se deschide spre partea stanga, fiind suficient de mare pentru a permite incarcarea hainelor intr-un mod rapid, fara prea multe batai de cap.

SPECIFICATII TEHNICE

Cu o capacitate maxima de 5 kg si viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm, acest model se recomanda drept o achizitie potrivita famiilor mici si, in special, tinerilor aflati la inceput de drum. Poate servi, desigur, si chiriasilor unui apartament de o camera sau unei garsoniere datorita dimensiunilor reduse.

Optiunea Eco Time, disponibila in cadrul acestui model, ne permite sa spalam o cantitate mai redusa de haine (de pana la 3 kg) intr-un timp foarte scurt si cu ajutorul unei cantitati mai reduse de apa si energie. Folositi-va de ea atunci cand nu ati reusit sa strangeti suficiente rufe pentru umple masina pana la refuz, iar acestea nu sunt in mod neaparat foarte murdare!

Apartine clasei de eficienta energetica A+, cu precizarea ca, in cadrul anumitor programe de spalat, utilizatorii pot obtine rezultate excelente la spalare beneficiind in acelasi timp de un consum redus de energie. Nu trebuie decat sa setati masina la o temperatura mai redusa!

Consumul de apa si de energie se regleaza in functie de cerintele programului ales initial.

Fiecare tip de tesatura are un program special pe care il puteti folosi atunci cand doriti. Pe langa deja clasicele programe de bumac, jeans, lana sau sintetice, veti intalni si urmatoarele:

  • program usor de calcat – special creat pentru articolele vestimentare ce nu vor fi calcate cu fierul de calcat dupa curatare;
  • program matase/ perdele;
  • program delicate – pentru tesaturi fine;
  • program sport – pentru hainele pe care le folositi la jogging si diverse alte activitati sportive desfasurate in aer liber;
  • consum redus de energie – temperatura de 30 de grade Celsius;

Suplimentar, pasionatii de sport se vor folosi cu precadere urmatoarele cicluri de spalare: Sport Intensiv, Special Shoes si Sport delicat.

La optiunea Delay Timer se poate apela ori de cate ori doriti sa programati masina sa porneasca de la o anumita ora. Puteti incarca masina de seara, iar ciclul de spalare sa inceapa, automat, a doua zi dis-de-dimineata.

Pentru a se asigura ca utilizatorii vor fi in deplina siguranta in timpul functionarii sale, Indesit IWSC51051CECO a fost echipata cu o serie de sisteme prin care se elimina, practic, posibilitatea inundarii apartamentului sau aparitia unui consum ridicat de apa sau de energie.

Masina de spalat rufe isi va adapta astfel consumul de energie electrica si apa in functie de cantitatea de haine trimise spre spalare. De asemenea, atunci cand se inregistreaza pierderi necontrolate de apa, masina se opreste automat!

Modelul prezentat astazi este unul relativ silentios (59 dB), poseda 2 ani garantie, iar transportul este asigurat de vanzator daca optati pentru achizitionarea acesteia de la magazinul online recomandat de noi.

CONCLUZII

PRO
  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Se monteaza usor (dimensiuni reduse)
  • Functioneaza ireprosabil
CONTRA
  • Lipsa unui display care sa ne ajute sa verificam mai usor programul folosit la un moment dat