Whirlpool AWSX63213 – masina de spalat rufe cu al 6-lea simt

Daca citesti acest articol nu o faci de fun sau ca nu ai avea o lectura mai buna de rasfoit, cauti o masina de spalat!

Astazi voi vorbi de masina de spalat pe care am achizitionat-o de ceva timp si spre surprinderea mea sunt multumita, este vorba de masina de spalat Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213.

Pe langa viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 6 kg, aceasta masina de spalat are clasa A+++, ceea ce inseamna ca economia energetica pe care o faci per spalare nu e foarte mare dar timp de 1 an este considerabila.

Sunt o persoana dinamica si imi place sa imi traiesc viata „in culori”, asta se observa si in stilul vestimentar.

M-am documentat, ca si tine, am citit si am auzit de masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213. Multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un mare plus. Mai mult, nu neglijeaza hainele negre, avand program special pentru hainele de culori inchise. Acest program protejeaza culorile inchise de decolorare. Toti avem in garderoba acea bluza neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta face acest program de spalare.

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

Eu mai am o problema, grava din punctul meu de vedere, transferul de culori intre rufe. Avand foarte multe haine colorate, nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un tricou in valuri de culori. Am descoperit la masina de spalat Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 un program dedicat culorilor deschise, testat si aprobat, de mine.

In cazul in care nu stii exact ce masina de spalat rufe sa alegi, cei de la bestreview.ro vin in ajutorul tau cu un articol despre tipurile si functiile celor mai performante si econome masini de spalat. Astfel vei afla cum sa alegi o masina de spalat rufe potrivita nevoilor tale.

Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata. Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic, atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.

Stii zilele calduroase de vara in care hainele doar se prafuiesc si nu au nevoie de spalare intensa. Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Dupa cum am spus la inceput eu sunt multumita de masina de spalat Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213.

Daca esti o fire energica si vesela ca mine, ti-o recomand cu placere!