Indesit IWSNE 61253 C – masina de spalat rufe cu clasa A+++

Am un spirit de observatie dezvoltat si recunosc ca de cele mai multe ori am tentinta de a critica, dar am gasit o masina de spalat pe care nu o pot critica. Bine! Daca vreau sa fiu rautacioasa pot fi dar nu am motiv.

Masina de spalat SLIM Indesit IWSNE 61253 C cu capacitate de incarcare de 6 kg si tip de incarcare frontal are tip de afisaj LCD si forma Slim, este perfecta pentru un spatiu cochet dar ingust.

O sa incep sa va descriu putin din functiile masinii de spalat SLIM Indesit IWSNE 61253 C. O prima functie dupa care ma uit la masinile de spalat este selectorul de centrifugare. Sa va explic de ce, acesta imi ofera posibilitatea de a alege viteza de centrifugare a masinii de splalat, ea este masurata in rotatii pe minut, cu cat viteza este mai mare cu atat hainele vor fi mai bine stoarse. Masina noastra de spalat are 1200 rpm, dar va recomand sa folositi selectorul de centrifugare si sa setati o viteza optima nevoilor voastre, nu folositi foarte des viteza maxima deoarece exista posibilitatea sa va gasiti bluza de matase preferata foarte sifonata sau chiar rupta.

O functie care este de folos celor care stau la bloc si numai este cea de Overflow, aceasta ofera un mod de spalare silentios, aveti grija sa nu uitati de masina de spalat pentru ca nu isi mai face simtita prezenta la fel de zgomotos.

Indesit IWSNE 61253 C

Trecand la programele de spalare, masina de spalat SLIM Indesit IWSNE 61253 C are un numar de 16 programe.Consider important programul de setare a temperaturii, acum mai toate masinile de spalat au acest program dar am gasit si alte programe, ca de exemplu, programul de extra clatire. Cateodata din cauza detergentului de proasta calitate, a mea ca nu pun gramajul corect de detergent sau chiar a masinii de spalat, se intampla ca pe haine sa mai ramana urme de detergent.
Pentru asta e folositor programul de extra clatire.

Pentru cei interesati de detalii tehnice va pot spune ca masina de spalat SLIM Indesit IWSNE 61253 C are material cuva din poliplex si material tambur din inox, ceea ce ofera rezistenta in timp.

Iar pentru cei interesati si de protectia mediului inconjurator va pot spune ca aceasta masina de spalat are cea mai „green” clasa de eficienta energetica si anume clasa A+++.

Concluzie: Indesit ofera un echilibru calitate-pret in masina de spalat SLIM Indesit IWSNE 61253 C.