Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W – masina de spalat rufe inteligenta

Cica moda se schimba, vreau sa va spun ca am bluze pe care nu le pot spala decat in apa rece. Ce fac in cazul asta?

Spal la mana si imi stric unghiile(sunt pretentioasa, ca sa nu zic fitoasa) sau nu mai spal si eventual arunc bluza. Am gasit masina de spalat Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W.

Ca detalii tehnce(pentru cei mai priceputi) aceasta are tip de incarcare frontala, dimensiuni Slim 85x60x40 (lxLxA cm), tip de afisaj LED, capacitate de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare de 1200 rpm, clasa de eficienta energetica A++ si un consum mediu anual de apa de 8580 l.

Pana aici nimic deosebit de orcare alta masina de spalat de calitate. Diferenta este data de functiile masinii de spalat Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W. Aceasta are selector centrifugare, viteza de 1200 rpm fiind maxima. Filtru auto-curatare, sistem detectare spuma, sistem de protectie pentru copii, control supraincalzire si programare intarziata.

Ce e interesant la aceasta masina este functia de autodiagnosticare, aceasta te anunta din faza incipienta daca masina ta intampina defectiuni si chiar iti poate oferi solutii prin folosirea unui smartphone cu scanare cu LED-uri.

Masina de spalat rufe Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb

Eco Bubble din denumirea masinii de spalat Samsung vine de fapt de la tehnologia revolutionara pe care aceasta a dezvoltat-o. Sistemul Eco Bubble™ a masinii de spalat Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W amesteca detergentul cu aer si apa inainte de inceperea ciclului de spalare, astfel, se formeaza bule de spuma care intra in tesatura si curata petele in profunzime chiar si in apa rece.

De asemenea, cu tehnologia Eco Bubble nu trebuie sa folosesti metode suplimentare de curatare, aceasta indepartand si cele mai dificile pete, cum ar fi vin, rosii, ciocolata asigurant eficienta fara eforturi mari.

Slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W are un numar de 15 programe de spalare.

Sunt momente cand esti foarte ocupat, programul de spalare rapida este perfect pentru tine. Nu ai incotro, trebuie sa iti speli hainele dar trebuie sa ajungi in jumatate de ora la o sedinta, asta nu mai este o problema pentru tine deoarece in 15 minute poti scoate hainele din masina. Mai simplu, ai optiunea de programare intarziata, bagi hanele, setezi programul si selectezi ca
masina sa inceapa cu 15 minute inainte sa ajungi tu acasa si asa reusesti sa speli si hainele si sa mergi linistit la intalnirile de lucru.