Masina de spalat rufe Studio Casa Bianco WM1006 – ieftina si cu performante bune

 

Compania Studio Casa este o companie de comercializare a produselor electrocasnice,  ce activează pe piața românească din anul 1994. Studio Casa este caracterizată de produse de calitate, confort și design și dispune de o gamă largă de produse electrocasnice încorporabile, cu un design modern, atractiv,  rustic iar funcționalitatea acestor produse, este una practică și de calitate optimă.

Dacă te gândești să-ți achiziționezi o mașină de spălat rufe modernă și eficientă, atunci îți recomand Masina de spalat rufe Studio Casa, Bianco WM1006, ce vine special concepută pentru nevoile tale. Această mașină de spălat are un design plăcut, deosebit, cu linii fine, de culoare alb imaculat și afișaj electronic.

Masina de spalat rufe Studio Casa, Bianco WM1006 are încărcare frontală, ceea ce o face practică și îi oferă ușurință în funcționalitate, cu o capacitate de spălare de 6 kg, suficient pentru o familie cu mai mulți membri, face parte din clasa energetic A+ ceea ce înseamnă că are un consum moderat de energie, și un consum anual de energie electrică de 196 kw.

Masina de spalat rufe Studio Casa, Bianco WM1006 A+, 6 kg, 1000 Rpm

Programele și funcțiile deținute, sunt în număr de 8, dintre care: lână, bumbac, lenjerie, sintetice, baby, rapid, Bianco Clean și are o viteză de centrifugare de 1000 rotații/minut.

Referitor la detaliile tehnice,  pot spune că are 2100 W, un consum mediu anual de apă de 9240 l, nivelul de zgomot la apălare de 58 dB ceea ce o face o mașină de spălat silențioasă, și nivelul de zgomot la centrifugare de 74 dB, este dotată cu tambur din inox și are o greutate de 54 kg. Deschiderea  hubloului are un unghi de 180 de grade. Dimensiunile sale de 59,5 x 47 x 85 fac din ea o mașină de spălat practică, putând fi așezată  în așa fel încât să nu incomodeze. La capitolul funcții și siguranță dispune de sistemul de reglare a consumului, programare întârziată și sistem de protecție împotriva inundațiilor.

Alegerea unui produs electrocanic, este foarte importantă, mai ales că acum sunt disponibile mașini de spălat cu tehnologii, funcții și programe inovatoare, create special pentru a păstra calitatea țesăturilor din care sunt confecționate hainele, de protejare a culorilor, fără a decolora, cu centrifugare ușoară sau foarte puternică în funcție de programul ales.

Masina de spalat rufe Studio Casa, Bianco WM1006 reprezintă o alegere foarte bună, și dacă te-ai hotărât  să-ți cumperi una, trebuie să știi că ai făcut alegerea corectă, deoarece oferă calitate, are un design plăcut iar prețul său este unul  accesibil.