Kids-SmartWatch A5 – Ceas, telefon si functie de localizare

La prima vedere Kids-SmartWatch A5 pare un ceas pentru copii, însă acesta a fost dezvoltat pentru a ajuta părinţii să ţină în evidenţă siguranța  copiilor, de la distantă. Acest lucru este foarte important pentru un părinte, deoarece se poate verifica locatia în care se află copilul, în momentul când acesta este la joacă, la prieteni, sau chiar pentru momentele nefericite, cand acesta poate dispărea. In felul acesta vei oferi copilului tău mai multă libertate, iar tu vei avea mai puține griji, știindu-l în siguranță.

Kids-SmartWatch A5 cu caracteristici complete, este un ceas de mână ce deține  functii inteligente și este  destinat copiilor. Kids-SmartWatch A5 sincronizat la smarphone, este ideal pentru momentul  în care  parintii ii solicită să vină la masă, doar privind textul care apare afisat pe ecranul ceasului. Se pot seta chiar și agende cu liste de rezolvat. Kids-SmartWatch A5 poate reprezenta cadoul perfect de ziua copilului tău, sau pur și simplu ca o răsplata a unui moment special.

Kids-SmartWatch A5

Kids-SmartWatch A5 este în primul rând un localizator inteligent dar și un telefon pentru copiii sub 10 ani. Este de fapt un smartwatch care ofera toate caracteristicile unui Apple Watch, dar cu robustețea unei jucării pentru copii. Se pot trimite și se pot primi apeluri vocale pentru 3 contacte prestabilite, prin intermediul aplicatiei Vonino Family Tracker. Deține un set cu cele mai bune caracteristici GPS, GSM, Wi-Fi, permițând părinților să urmărească copilul atât intr-un mediu interior cât și în mediul exterior.

Kids-SmartWatch A5 are o caracteristică inteligentă de urgență ce permite copilului tău să apese un buton ce se află pe partea laterală a ceasului, pentru a apela titularul de cont principal, mama sau tata. În cazul în care nu poți fi contactat, atunci va căuta și va trece prin contactele de urgență până când cineva va răspunde. Prin apăsarea butonului, imediat sunt activate caracteristicile de urmărire, permițând părinților să știe exact dacă copilul lor are nevoie urgentă de ei. De asemenea se poate seta zona  de sigură prin GPS, pentru a ști exact dacă copilul s-a abătut de la zona de siguranță. In general acest Kids-SmartWatch A5 este indispensabil pentru părinți, în vederea siguranței copilului. In consecință, acesta este un SmartWatch impermeabil, rezistent la socuri, cu GPS precis si funcții de text și de voce. Dotat cu funcția Traseu poți vedea locatiile în care copilul s-a deplasat pe perioada stabilită de tine, iar in cazul disparitiei acestuia, se poate vedea istoricul inregistrărilor și astfel vei ști cu exactitate locurile în care a fost.

Kids-SmartWatch A5 este un ceas pentru copii, ce face parte din gama Family Track, fiind dotat cu un Slot Single Sim de tip 1 x micro- Sim, fiind compatibil pentru rețelele mobile 2G-GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS. Acesta este dotat cu un procesor MT6260 – Mediateck, având seria Cortex A7 și un display tip TN Capacitiv cu o diagonală a ecranului de 1.54 inch și rezoluția 240 x 240 pxl. Pentru sistemul audio are încorporat un difuzor. Deține tehnologia Bluetooth v4.0, GPS numai pentru localizare, și LBS pentru poziționare prin serviciul de date GRPS. Mai dispune și de un port micro USB. Bateria de tip Li-On 3.7 V are o capacitatea de 600 mAh, putând fi încărcată cu încărcătorul microUSB DC 5V.1A și are o auton omie de 48 ore.  Dimensiunile sale sunt de 38 x 37 x 13,9 mm și are o greutate de 68 grame. Prețul său nu este foarte mare și este dat de funcțiile de siguranță pe care le deține.