VONINO KidsWatch B2: ceas de mână pentru copii cu funcție de localizare si telefon mobil

KidsWatch B2 este un ceas telefon ce are inlus în pachet un Sim Orange cu număr și opțiunea Orange Smart Junior ce include 90 zile de apeluri nelimitate către 3 numere favorite, Mama, Tata și SOS. Acesta este un ceas de mână pentru copii ce are funcția de localizator și telefon mobil încorporat, fiind creat pentru liniștea părinților, pentru a-și face mai puține griji și în același timp a le oferi copiilor mai multă libertate. Acest dispozitiv este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani.

KidsWatch B2 ține familia conectată, cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker, nemaifiind necesar ca părinții să facă un efort financiar pentru a cumpăra un smartphone, acesta nefiind indicat copiilor,  mai devreme decât este nevoie. Cu această aplicație vei fi la curent cu întreaga  activitate a copilului tău.

KidsWatch B2

Datorită culorii și a designului acesta este atrăgător, și reprezintă o bucurie pentru copii. În felul acesta purtarea lui devine o modă și nu un stres greu acceptat de copii, cu dorința de a-l purta zi de zi. Dotat cu un buton SOS, acesta devine un strigăt de ajutor trimis părinților,  în caz de urgență. Copiii pot apăsa butonul cu ușurință dar și cele două butoane destinate părinților, pentru Mama și pentru Tata. Bateria de tip Li-Ion 3.7v, are o autonomie de până la 48 ore și poate fi încărcată cu un încărcător magnetic cu 5 pini.

KidsWatch B2 este confecționat din materiale rezistente la șocuri și la activitățile zilnice ale copiilor, în două culori, una pentru băieți și una pentru fete, fiind foarte atrăgătoare. Aceștia le vor pune la mână și le vor purta cu mare bucurie și cu mare plăcere.

Pentru a fi la curent cu activitatea copilului tău, stai conectat cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker disponibilă gratuit pe Apple App Store și Google Play prin intermediul smartphone-lui, pe toată durata zilei. În felul acesta vei ști dacă copilul tău a ajuns în siguranță acasă de la școală sau de la alte activități.

Folosind KidsWatch B2 împreună cu aplicația Vonino Family Tracker, vei avea disponibilă oricând, cu mare ușurință, locația curentă a copilului tău. Zona de siguranță reprezintă un gard virtual, în jurul unui perimetru ales de tine, iar în momentul în care acesta va fi activ, vei fi notificat de fiecare dată, în timp util de faptul că a fost depășită aria stabilită de tine. Cu funcția Apel copilul tău te poate contacta oricând, doar printr-o singură apăsare pe buton. Când copilul este în pericol, poate acționa butonul SOS, pentru a apela numerele presetate. Dacă nu poți fi contactat în acel moment, va fi apelat următorul număr presetat, până când va răspunde cineva. Cu funcția Traseu poți afla cu ușurință traseul parcurs de copil în perioada de timp setată de tine.

KidsWatch B2 fiind compatibil cu Android și IOS, aplicația este disponibilă atât pe Apple App Store cât și pe Google Play. Această oferă este cea mai nouă tehnologie de localizare prin Wi-Fi, GPS și GSM.

Cu Sim PrePay Orange Smart Junior, vei beneficia de apeluri nelimitate către 3 numere favorite, pe care copilul tău să le poată apela direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker instalată pe smartphone. Pentru siguranța copilului poti întocmi o listă cu 10 numere de telefon, care pot apela ceasul copilului.

KidsWatch B2 este un produs Family Tracker ce deține un Slot Sim 1 x micro- Sim, compatibil pentru rețelele mobile 2G-GSM 850/900/1800/1900, EDGE, GPRS. Deține un procesor tip Mediateck, model MT6260A, cu seria Cortex A7. Displayul este de tip OLED și are o diagonală de 0,66 inch. Deține tehnologia Bluetooth v3.0, tehnologia Wi-FI numai pentru localizare și GPS, LBS pentru poziționare prin serviciul de date GPRS. Pentru sistemul audio deține un difuzor. Dimensiunile sale sunt de 38 x 24,6 x 10,7 mm iar greutatea sa este de 38 grame.

Deține un număr de 4 senzori importanți pentru copii, și anume Monitorizarea somnului, Pedometru, Calorii consumate și Distanța parcursă, precum și funcțiile de Apel, Localizare în timp real, Redare traseu, Zone de siguranță, Filtrare apeluri, Funcție SOS. Prețul  este acceptabil și poate fi achiziționat atât pentru siguranța copilului tău cât și pentru liniștea ta.