Vonino MusicPAD M1: Smart Home Entertainment System cu acces la 30 de milioane de melodii

Vonino iese pe piaţă cu dispozitive speciale pentru divertisment, în acest sens, Vonino prezentând dispozitivul MusicPAD M1 ce este un Smart Home Entertainment System cu dimensiuni reduse, având un design elegant, de culoare gri, şi senzori Brightness, ce poate fi dispus în orice loc din casa ta, asigurându-ți acces gratuit la peste 30 milioane de melodii, prin aplicațiile inteligente Sound Cloud și Anghami, iar pentru copii deține aplicația preinstalată, Youtube Kids.

MusicPAD M1 îți poate reda buna dispoziție indiferent unde te-ai afla, acasă, la birou sau în concediu. Prin aplicația Soun Cloud ce reprezintă unul dintre cele mai mari servicii pentru muzică, îţi poţi încânta auzul cu muzica sau artistul favorit iar cu aplicația Angham care reprezintă cea mai nouă aplicație pentru muzică, ai posibilitatea de asculta atât muzică internațională cât și muzică arabă de pe cel mai nou playlist. Prin contractele încheiate cu casele de discuri, Angham, oferă pe streaming, acces gratuit la peste 30 milioane de melodii la cea mai bună calitate. Economiseşti spațiul de stocare, ascultând muzica online preferată, descoperind albume, artiști şi cele mai noi melodii.

MusicPAD M1

Vei beneficia de Entertainment fără limite prin Bluetooth, HDMI, Audio In/Out, conecrând MusicPAD M1 prin HDMI sau Cast Screen la televizorul din cameră, creându-ţi propriul cinematograf la tine acasă. Toate serviciile de Streaming video ce erau până acum disponibile doar pe smartphone sau tabletă, le ai acum dispuse pe televizorul tău. Cu funcția de Streaming Bluetooth poți asculta muzică din telefonul mobil, sunetul fiind redat prin cele două difuzoare stereo ce au o ieșire a sunetului de 5 w fiecare. Aceeași funcție îți permite și transmiterea videoclipurilor din telefonul mobil pe MusicPAD M1.

Acesta este echipat cu aproape tot ceea ce îți trebuie: player integrat, selecția de piese și albume preferate, recomandări personalizate în funcție de istoric ascultării şi acces nelimitat la un catalog cu aproape 30 milioane de melodii. Cu MusicPAD M1 poți descărca și asculta muzică chiar dacă acesta nu este online, având posibilitatea de a-ţi crea un playlist, ascultând muzica preferată.

Pentru a fi la curent cu tot ce e nou, vei primi înștiințări, în funcție de preferințele tale. Cu funcţia Live vei fi la curent cu știrile transmise de radio Tuna, iar în cazul în care nu vrei să asculți doar muzică, ai acces instant către foarte multe posturile de radio, pentru a fi la curent cu noutățile din toată lumea. Aplicațiile fără limită se realizează prin suita completă de Google TM, Google Play(TM), prin care poți accesa aplicații de jocuri, cărți și multe altele. Se pot găsi aplicații dintre cele mai cunoscute, Chrom Drive, Gmail, Google Play, Google Search, Hamgouts, Maps, Photos, Play Muvies,Play Music, Youtube, Yourube Kids, atât gratuite cât și plătite, în funcție de preferințele tale, explorând colecții de aplicații alese de utilizatori avizați.

Pentru a putea pleca cu el, MusicPAD M1 deține o baterie Li-Ion care asigură o autonomie de până la 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetoothsau 3 orede streaming video,cu o capacitate de 1600 mAh și o autonomie în regim de așteptare de până la 200 ore.

MusicPAD M1 este un sistem multimedia, fără Sim, ce are un sistem de operare Android 5.1 Lollipop, având încorporat un procesor Quad Core Rockchip, model RK3128, având seria Cortex A7. Procesorul are o frecvență de 1200 mHz, cu GPU ARM-Mali de 400 mp, cu cititor de card de memorie Micro SD până la 32 GB,o memorie RAM LPDDR3 de 1 GB, având o memorie internă de 8 GB. Displayul TN Capacitiv are o diagonală de 7 inch și o rezoluție a ecranului de 1024 x 600 pxl, deținând funcțiile inteligente Mira Vision și Cast Screen. Sistemul audio este dotat cu funcţiile speciale audio BesAudEnh, BesLoudness, BesSurround.

MusicPAD M1 este dotat cu tehnologiile Bluetooth, Wi-Fi direct, 1 USM 1 x microUSB, 1 port audio Jack de 35 mm, FM Radio. Dimensiunile sale sunt de 160 x 110 x 326 mmși are o greutate de 1000 grame. Prețul este foarte accesibil și este dat de funcțiile inovatoare pe care le deține.