Lenovo IdeaPad Y5070 – laptop pe care il putem adauga chiar in categoria gaming!

Sunt toata ziua pe drumuri, recunosc ca asta imi place sa fac, sa am o viata agitata si sa fiu mereu pe fuga.

Datorita serviciului zilnic am intalniri si prezentari, asa ca laptop-ul este esential pentru mine. De aceea nu m-am uitat la bani atunci cand l-am cumparat. O sa fac o comparatie poate exagerata pentru unii dintre voi, laptop-ul pentru mine e ca aerul, fara el nu pot sa traiesc si sa imi castig existenta.

Am Lenovo IdeaPad Y5070,  care este perfect pentru mine. Sa va explic de ce?

Lenovo IdeaPad Y5070 are diagonal de 15, 6 inch, tip display LCD LED, rezolutie 1920×1080,  Full HD si Glare, toate aceste caracteristici ne ofera imagini clare si luminoase care protejeaza ochiul.

Procesorul laptopului Lenovo IdeaPad Y5070 este Intel® CoreTM i7. Model procesor 4710HQ cu un numar de 2 nuclee, tehnologie  22 nm, frecventa 2500 MHz, cache 6144 KB, turbo boost de pana la 3500 si procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4600. Intel este o multinationala americana, inventatorul seriei de microprocesoare x86, frecvent folosite de firmele producatoare de laptopuri.

Hard disk de tip HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai unde stoca multitudinea de imagini si muzica pe care le ai, ca sa nu mai vorbim de filmele care ajuta in zilele plictisitoare.

Avand USB 3.0 SuperSpeed transferul de date este cu mult mai rapid fata de tehnologiile anterioare si latimea  banda mai mare.

Laptop Lenovo IdeaPad Y5070

Tipul memoriei este DDR3 cu capacitate de 8 GB, memorie maxima 16 GB si frecventa de 1600 MHz, utile unei zile de lucru aglomerate pe calculator.

Cu camera web HD beneficiezi de calitate video in conversatiile pe skype sau alte chaturi video online astfel incat prietenii vor simti ca esti alaturi de ei.

De asemenea, Lenovo IdeaPad Y5070 are placa video GeForce si  NVIDIA PhysX, tehnologie CUDA™, tehnologie 3D Vision, tehnologie 3DTV Play ceea ce da suficienta putere pentru jocuri 3D.

Claritate audio sporita si volum maxim fara distorsiuni beneficiezi de un sunet clar surround, proaspat si captivant prin intermediul boxelor stereo proiectate de JBL® incorporate sau prin castile tale.

Tastatura AccuType ofera un aspect si senzatii moderne, cu taste mai aplatizate, usor curbate, care sporesc confortul si maresc acuratetea tastarii.

Dupa cum spuneam Lenovo IdeaPad Y5070 are tot ce am nevoie, ba chiar mai mult, este si usor de transportat.