LDK BD 260 – Lada frigorifica cu pret accesibil

LDK oferă calitate,confort, fiabilitate şi design modern. Lada frigorifică LDK este un  produs de cea mai bună calitate la cel mai mic preţ.  In general aparatele frigorifice au  reprezentat întotdeauna  o metodă utilă pentru păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii. Un aparat frigorific satisface nevoia de depozitare a alimentelor pentru o perioadă lungă de timp şi dă  siguranţă  alimentelor.

Lada frigorifica LDK BD 260 face parte din clasa de eficienţă energetică A+, este formată dintr-un singur compartiment şi are un volumul net total al lăzii frigorifice este de 247 litri,  având un consum de energie electrică anual de 255 kw şi un consum de energie electrică în 24 de ore de 0,7 kw.  Capacitatea de congelare a lăzii frigorifice LDK BD 260 este de 10 kg în 24 ore.

Lada frigorifica LDK BD 260 este dotată cu termostat reglabil pentru reglarea temperaturii şi sistem de dezgheţare rapid fără a goli conţinutul lăzii frigorifice. Uşa are deschidere standard pe verticală, având mânerul încorporat pe orizontală.  Nivelul de zgomot este redus,  ceea ce o face foarte silenţioasă deoarece nu deranjează auzul.

Lada frigorifica LDK BD 260, Clasa A+, 247 litri, Alb

Lada frigorifică fiind dotată cu filtru pentru drenaj, elimină apa din congelator datorată condensului. Orificiul de eliminare a apei poate fi curăţat în momentul în care se face dezgheţarea  lăzii frigorifice. Acest orificiu pentru drenaj este foarte important la aparatele  cu funcţii de congelare, deoarece elimină riscul de a face mucegai pe pereţii interiori şi de a acumula bacterii, eliminând totodată riscul îmbolnăvirii.

Designul lăzii frigorifice  LDK BD 260 este foarte modern, atrăgând prin simplitatea liniilor drepte şi prin culoarea alb imaculat a carcasei, dând o notă de stil şi eleganţă oricărei încăperi. Pe partea frontală este amplasat termostatul pentru reglarea temperaturii interioare.

Lada frigorifica LDK BD 260 este ideală pentru congelarea şi păstrarea  produselor  alimentare, a cărnii şi a preparatelor sau semipreparatelor din carne, legume şi fructe precum şi pentru păstrarea conservatelor  în condiţii optime pe perioada de iarnă. Se pot depozita atât semipreparatele pentru grătar cât şi sticlele cu sucuri naturale sau cutiile şi sticlele cu bere sau îngheţata  în zilele caniculare de vară.

Coşul detaşabil ce se află la partea superioară a lăzii frigorifice, este foarte util deoarece poţi depozita alimentele pe care urmează să le foloseşti în perioada imediat următoare.

Preţul lăzii frigorifice LDK BD 260 nu este mare şi este dat de calitatea de îngheţare şi păstrare a alimentelor   în condiţii optime . Dimensiunile acestei lăzi frigorifice sunt de 89 x 63 x 79 cm putând fi încadrată  cu uşurinţă  în orice  loc din casă, fără  să incomodeze în niciun fel. Dacă îţi doreşti o  ladă frigorifică de mici dimensiuni, dar cu o capacitate mare de congelare,  îţi recomand Lada frigorifica LDK BD 260.