Beko BHIN 090 Slim – elimina polenul si praful

Aparatele de aer condiționat de la Beko au un consum redus de energie electrică, deoarece folosesc tehnologia Inverter, ce poate controla viteza procesorului și poate ajusta temperatura la răcire sau la încălzire. In comparatație cu modelele convenționale, compresorul aparatului de aer condiționat Beko, continuă să funcționeze la viteză redusă în momentul în care temperatura a ajuns la nivelul dorit.

Aparat de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim are o capacitate de 8871 BTU la răcire și o capacitate de 8189 BTU la încălzire. Acesta face parte din clasa de eficiență energetică A+ la încălzire și din clasa de eficiență energetică A++ la răcire. Coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este de 4 iar coeficientul randament la răcire SEER este de 6.1. Coeficientul de zgomot al unității exterioare este de 64 dB iar coeficientul de zgomot al unității interioare este de 56 dB, ceea ce înseamnă cu are un nivel mediu de zgomot. Acest lucru înseamnă că deși tu îl vei auzi într-o mică măsură, vecinii tăi nu-l vor auzi absolut deloc. Produsul este disponibil în oferta emag.ro.

Beko BHIN 090 Slim

Acest Aparat de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim deținând un compresor de tip Inverter, are un control a temperaturii foarte precis, prevenind astfel fluctuațiile de temperatură. Funcționând la o capacitate maximă încă din momentul pornirii, acesta va ajunge la temperatura setată într-un timp foarte scurt. Temperatura constantă va face ca fluxul de aer să fie distribuit uniform în toată încăperea.

Filtrul de aer 4 în 1 -Actifour deține patru tipuri de filtrare a aerului, acționând astfel: 1. Filtrul Photic Catalyst are rolul de a  îndepărta mirosurile neplăcute și de a  elimina germenii. După un anumit timp de funcționare acesta se poate reîncărca prin simpla dispunere la soare timp de 6-8 ore. 2. Filtrul Silver Ion are rolul de a îndepărta bacteriile și de a opri virusurile  să pătrundă în încăpere. 3. Filtrul Hepa a fost dezvoltat pentru persoanele alergice, cu scopul de a opri particulele de praf și polenul. 4. Filtrul Catechin îndepărtează mirosurile neplăcute și impuritățile. Funcția Ion Guard Plasma Generator descompune particulele de aer în ioni negativi și pozitivi, ajutând la purificarea aerului.  Cu funcția Real Set vei avea un control mai precis al temperaturii, utilizând senzorul din telecomandă în locul senzorului din aparat. Acesta sesizează temperatura din jurul utilizatorului și o va transmite către unitatea interioară, ajustând astfel temperatura înregistrată, oferind astfel un mediu ambiental confortabil. Cu funcția Dream Mode vei avea un somn liniștit și confortabil deoarece aparatul de aer condiționat se va opri în momentul în care va atinge temperatura setată de tine. Funcția de dezumificare are rolul de a elimina umezeala din încăpere și de evita formarea mucegaiului pe pereți. Cu funcția Auto restart aparatul de aer condiționat va reporni în cazul unei pene de curent electric.

Dimensiunile unității exterioare sunt de 830 x 530 x 340 mm și are o greutate de  30 kg, iar dimensiunile unității interioare sunt de 940 x 265 x 335 mm având o greutate de 11 kg. Aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim are un design simplu și elegant, cu linii fine curbe, cu carcasa de culoare alb imaculat iar dispus pe peretele casei tale va da un aer modern și elegant. Prețul său nu este foarte mare și dacă dorești șă ai în casa ta un mediul ambiental plăcut, îți recomand acest aparat de aer condiționat.