Lenovo Ideapad G5070 – cu procesor Intel iCore de ultima generatie

Ghici ce? Mi-am cumparat laptop! Dar inainte sa imi cumpar am facut exact ce faci si tu acum, am cautat pe internet, am citit o multime de pareri, am comparat produse, am mers in magazine si dupa o intreaga cautare am decis sa uit tot si sa iau ce laptop e norocos sa fie al meu.

Nu e chiar asa, cand am ajuns in magazin, consilierul pe vanzari(aka vanzatorul) a incercat sa imi vanda produsul la care nu isi atinsese targhet-ul in luna respectiva, asa ca, am trecut in revista toate parerile si mi-am cumparat Lenovo Ideapad G5070.

Procesorul laptop-ului Lenovo Ideapad G5070 este Intel® CoreTM I3, model procesor 4005U cu un numar de 2 nuclee, tehnologie 22 nm, frecventa 1700 MHz, cache 3072 KB si procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4400. Intel este o multinationala americana, inventatorul seriei de microprocesoare x86, frecvent folosite de firmele producatoare de laptop-uri.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Laptopul Lenovo Ideapad G5070[/alert-note]

Hard disk de tip HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai unde stoca imaginile sau video-urile preferate pe care le ai, ca sa nu mai vorbim de muzica care e foarte importanta in zilele in care intervine monotonia.

Lenovo Ideapad G5070

Lenovo Ideapad G5070 are diagonal de 15, 6 inch, tip display LCD LED, rezolutie 1366×768, format HD, toate aceste caracteristici ale ecranului ne ajuta sa avem imagini clare si luminoase care protejeaza ochiul.

Avand USB 3.0 SuperSpeed transferul de date este cu mult mai rapid fata de tehnologiile anterioare si latimea banda mai mare. Tipul memoriei este DDR3 cu capacitate de 4 GB si frecventa de 1600 MHz, utile unei zile de lucru aglomerate pe calculator. Cu camera web HD beneficiezi de calitate video in conversatiile pe skype sau alte chaturi video online astfel incat prietenii vor
simti si mai aproape.

Tehnologia Dolby Advance Audio reda in difuzoarele stereo o calitate superioara a sunetului. Iar datorita conexiunilor HDMI si VGA va puteti conecta la TV sau proiector.

Datorita faptului ca nu l-am ascultat pe consilierul de vanzari si m-am documentat inainte, am facut alegerea potrivita pentru mine.

Nota: Tin sa precizez ca nu toti consilierii de vanzari(vanzatori) sunt la fel, exista consilieri de vanzari profesionisti care vand
produsele in functie de nevoile clientului.