Lenovo IdeaPad Z5070 – laptop cu un design de nota 10+

M-am saturat de laptop-ul vechi, care functiona tot mai greu, asa ca m-am decis sa imi cumpar altul, indiferent cat dau pe el, numai sa nu mi se mai blocheze daca deschid mai mult de 2 pagini de internet sau mai mult de 2 documente.

Cun nu sunt specialist in materie am cerut sfatul cunostintelor si prietenilor in legatura cu ce sa imi cumpar.

Mi-a fost  recomandat laptop-ul Lenovo IdeaPad Z50-70. O recomandare chiar foarte buna.

Lenovo IdeaPad Z50-70 are diagonal de 15, 6 inch, tip display LCD Led, rezolutie 1920×1080, Full HD cu Glare, toate aceste specificatii ofera imagini clare la o calitate superioara care protejeaza ochiul.

Hard disk de tip HDD, SSD cu viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB, 8 GB. Nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai unde stoca multitudinea de imagini sau video pe care le ai, ca sa nu mai vorbim de muzica care e foarte importanta in zile plictisitoare.

Laptop Lenovo IdeaPad Z5070

Avand USB 3.0 SuperSpeed transferul de date este cu mult mai rapid fata de tehnologiile anterioare si latimea  banda mai mare.

Tipul memoriei este DDR3 cu capacitate de 8 GB si frecventa de 1600 MHz, utile unei zile de lucru aglomerate pe calculator.

Procesorul laptopului Lenovo IdeaPad Z50-70 este Intel® CoreTM i7. Intel este o multinationala americana, inventatorul seriei de microprocesoare x86, frecvent folosite de firmele producatoare de laptopuri.

Model procesor  4510U cu un numar de 2 nuclee, tehnologie  22 nm, frecventa 2000 MHz, cache 4096 KB, turbo boost de pana la 3100 MHz si procesorul grafic integrat este Intel HD Graphics 4400.

Turbo Boost permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

De asemenea, Lenovo IdeaPad Z50-70 are placa video GeForce, ceea ce da suficienta putere pentru jocuri 3D.

Cu camera web HD beneficiezi de calitate video in conversatiile pe skype sau alte chaturi video online astfel incat prietenii vor simti ca esti alaturi de ei.

Pretul a fost cam mare dar am horatat ca, mai bine dau mai multi bani acum pe un laptop de calitate decat sa il schimb din nou in 3 ani, pentru ca acesta nu imi mai satisface nevoile.