Samsung RT46K6630S8/EO – gama 2016 de la producatorul Corean

Frigiderul Samsung RT46K6630S8/EO, No Frost, Clasa A+, vine dotat cu sistemul Twin Coolig Plus, creând un mediu favorabil, pentru ca alimentele să-şi păstreze prospeţimea în frigider, la o uniditate de 70% faţă de 30% atât cât este cea a unui frigider normal. Acest sistem păstrează alimentele prospete fără a le usca. Sistemul Twin Cooling Plus răceşte atât congelatorul cât şi frigiderul în mod separat, pentru a împiedica amestecarea şi pătrunderea mirosurilor din frigider în congelator şi invers. Are o depozitare flexibilă, şi se poate converti uşor din congelator în frigider. Acest sistem este ideal pentru produsele pe care doreşti să le păstrezi un timp mai îndelungat, pentru diverse ocazii, iar pentru a economisi energia se poate comuta în modul oprit.

Curenţii de aer foarte rece sunt produşi într-un mod foarte rapid pentru a răci sau a congela. Cu funcţia Power Cool alimentele şi băuturile sunt răcite rapid, iar cu funcţia Power Freeze poţi produce gheaţă sau poţi întări alimentele deja congelate. Dotat cu tehnologia Digital Inverter, ca răspuns la cererea de răcire a celor şapte nivele, acesta îşi reglează în mod automat viteza. În felul acesta, reduce zgomotul şi uzura, pentru a te putea bucura şi folosi de el o perioadă mai îndelungată, consumând mai puţină energie.

Samsung RT46K6630S8

Iluminarea cu LED dispusă sus şi lateral luminează puternic toate unghiurile, asigurând o vizibilitate optimă şi găsind cu o mai mare uşurinţă produsul dorit. Această combină frigorifică Samsung RT46K6630S8/EO, No Frost, Clasa A+, are un sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator.

Deţine un volum net total de 452 litri litri, din care volumul net al congelatorului este de 111 litri, iar cel al frigiderului de 341 litri, având o capacitate de congelare de 6 kg în 24 ore. Clasa de eficienţă energetică A+ îi asigură un consum de energie mediu. Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă securizată, un compartiment pentru legume şi fructe, pentru ca fructele şi legumele să-şi păstreze prospeţimea şi vitalitatea, precum şi un compartiment Fresh pentru păstrarea prospeţimii şi a aromelor cărnii şi a peştelui, dar şi a zarzavatului, rafturi Big Guard şi rafturi Easy Slyder. Atât frigiderul cât şi congelatorul, au dispuse pe uşă suporturi pentru unt, brânză, ouă şi sticle. Sistemul de dezgheţare a frigiderului se face în mod automat. Congelatorul deţine două compartiment şi are un sistem de dezgheţare de asemeni automat.

Acest frigider deţine funcţia de super-congelare, pentru ca produsele tale ce trebuie îngheţate, să-ţi păstreze aroma iniţială, funcţia de super-răcire, pentru a nu aştepta un timp îndelungat să bei o bere rece, când vii de afară din căldura verii, şi opţiunile Power Cool şi Power Freeze, precum şi un filtru împotriva mirosurilor. Are un design inovator, din inox de culoare argintie, pe uşi având mânere încorporate, un disperser pentru apă, deschiderea făcându-se standard pe partea dreaptă, şi are dimensiunile de 182,5 x 70 x 72,6 cm.

Cu aceste dimensiuni îl poţi încadra pe orice perete din bucătărie, folosindu-te cu mare eficienţă de el, dând bucătăriei tale, o notă de modernism şi eleganţă.