LG GBF60NSFZB – Economie de energie cu compresorul liniar cu inverter

Multinaţionala LG este o companie Sud-Coreeană cu sediul în Seul şi  produce patru segmente de producţie, printre ele numărându-se şi producţia de electrocasnice, brandul LG reprezentând încântarea inteligenţei  Life Good  care  este logo-ul futurist al  companiei  şi în acelaşi timp şi sloganul acesteia.

Combina frigorifică LG GBF60NSFZB face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi deţine sistem de răcire Full No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator, asigurând răcirea optimă şi eficientă în tot frigiderul, făcând posibilă păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii.  Acest sistem performant asigură răcirea celor două compartimente, a frigiderului şi a congelatorului, pe bază de curenţi cu aer rece, pentru a împiedica formarea gheţii pe pereţii ambelor compartimente de răcire. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 339 l din care 246 l reprezintă volumul net al frigiderului iar 93 l volumul net al  congelatorului.  Consum energetic anual al acesteia este de 266 kw.

lg-gbf60nsfzbFrigiderul este dotat cu 2 compartimente cu rafturi din sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi şi de încăpătoare şi se pot păstra o perioadă mai lungă, datorită sistemului Full No Frost ce face ca alimentele să-şi  păstreze proprietăţile, în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta urme mucegai.

Congelatorul este dotat cu 3 compartimente destul de utile, pentru a putea depozita alimentele, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un flux de aer multidirecţional pentru refrigerarea şi congelarea eficientă şi uniformă.  Sistemul de dezgheţare se face în acelaşi mod automat.

Pentru eficienţă şi pentru a păstra recipientele cu mâncare în deplină siguranţă,  această combină frigorifică a fost dotată cu opţiuni şi funcţii speciale. Funcţia super congelare asigură o congelare de 9 kg în 24 de ore. Funcţia specială  Multi Air Flow distribuie curenţii de aer rece, uniform în tot frigiderul iar sistemul antibacterian face ca alimentele să fie protejate de microbi şi bacterii.

Combina frigorifica LG GBF60NSFZB a fost dotată cu un singur compresor şi face parte din clasa climatică SN-T, cu agent de răcire R600a, având un nivel de zgomot de doar 37 dB, făcându-o foarte silenţioasă. În cazul unei pene de curent, aceasta are asigurată o autonomie de până la 16 ore fără curent electric.

Uşa frigiderului este dotată cu 4 suporturi de depozitare pentru sticle, borcane, suport pentru unt/brânză şi un disperser pentru apă. Acest disperser este foarte util pentru zilele caniculare, când doreşti să te răcoreşti cu apă rece sau un sirop rece de la gheaţă.  Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile şi au mânere încorporate. Iluminarea din interiorul frigiderului se face cu un LED având o durată de viaţă de 5 ori mai mare decât a lămpilor convenţionale.

Desingn-ul combinei frigorifice LG GBF60NSFZB este foarte atrăgător cu carcasa din inox, de culoare argintie, simplă şi în acelaşi timp foarte modernă, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 70.1 cm. Combina frigorifică  LG GBF60NSFZB dă bucătăriei un confort deosebit de modern şi foarte atrăgător. Preţul este  dat de calităţile şi funcţiile pe care le deţine şi este recomandată pentru oricine îşi doreşte o combină frigorifică modernă şi eficientă.