Combina frigorifica LG GBB530PVQPB – regina ghetii

Combina frigorifică LG GBB530PVQPB face parte din clasa de eficienţă energetică A++, asigurând un consum de energie electrică redus prin sistemul de răcire Total No Frost. Acest sistem de răcire atât pentru frigider cât şi pentru congelator, asigură o răcire optimă şi eficientă în tot frigiderul, făcând posibilă păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii. Datorită acestui sistem performant deținut de  cele două compartimente, a frigiderului şi a congelatorului, răcirea se face pe bază de curenţi cu aer rece, impiedicând formarea gheţii și a umezelii pe pereţii acestora. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 343 l din care 252 l reprezintă volumul net al frigiderului iar 91 l volumul net al  congelatorului.  Consum energetic anual al acestei combine frigorifice este de 224 kw.

lg-gbb530pvqpbCombina frigorifica LG GBB530PVQPB a fost dotată cu un singur compresor , revoluţionând nucleul frigiderului şi asigurând un consum redus de energie electrică prin controlul optim al temperaturii. Face parte din clasa climatică SN-T, cu agent de răcire R600a, având un nivel de zgomot de doar 40 dB, făcându-o  silenţioasă în funcționare. În cazul unei pene de curent, aceasta are asigurată o autonomie fără curent electric de până la 16 ore.

Frigiderul este dotat cu 3 compartimente cu rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe cu capac din latex, menţinând umiditatea la un nivel optim, şi un compartiment Fresh O Zone ce permite păstrarea cărnii sau a peştelui în condiţii optime, urmând ca acestea să fie preparate în scurt timp. Datorită tehnologiei Total No Frost curenții de aer sunt distribuiți uniform în tot frigiderul păstrând  alimentele în condiții optime de răcire iar sistemul antibacterian face ca acestea să fie protejate de microbi şi bacterii. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi şi de încăpătoare, păstrând proprietăţile şi prospeţimea alimentelor, în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta urme mucegai.

Congelatorul este dotat cu 3 compartimente destul de utile, pentru a putea depozita alimentele, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un flux de aer multidirecţional pentru refrigerarea şi congelarea eficientă şi uniformă a alimentelor.  Sistemul de dezgheţare se face în acelaşi mod automat. Funcţia super congelare asigură o capacitate de congelare de 9 kg în 24 de ore.

Uşa frigiderului este dotată cu 4 suporturi de depozitare pentru sticle, borcane şi suport pentru unt/brânză.  Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile şi au mânere verticale. Iluminarea din interiorul frigiderului se face cu un LED cu emisii de căldură reduse, performant, asigurând vizibilitate optimă în tot frigiderul.

Desingn-ul combinei frigorifice LG GBB530PVQPB este foarte atrăgător cu carcasa din inox, de culoare argintie,  având dispus un panou de afişaj de tip LED pentru setarea temperaturii şi pentru sistemul de siguranţă pentru protecţia copiilor, ce-i dă un aspect foarte modernă, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 68.6 cm. Combina frigorifică  LG GBB530PVQPB dă bucătăriei un deosebit deosebit de modern şi foarte atrăgător. Preţul este  destul de acceptabil şi dat de calităţile şi funcţiile pe care le deţine, fiind recomandat pentru oricine îşi doreşte să-şi doteze bucătăria cu o combină frigorifică modernă şi performantă.