Televizor LED Star-Light 32DM3000 – magia culorilor

Star Light este brandul propriu eMag pe segmentul SDA, lansat în anul 2014 pentru gama de electrocasnice mici, adaugând la începutul anului 2016 gama de televizoare. Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3000, HD Ready este dotat cu noile tehnologii şi beneficiază de porturi utile pentru a face conectarea la orice semnal de tip Slot, slotul CI Plus fiind prezent. Acest slot este foarte important deoarece nu mai necesită cabluri înşirate prin toată casa şi nu mai ai nevoie de decodorul clasic pe care distribuitorii de televiziune prin cablu îl folosesc.

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3000, HD Ready este un Non Smart TV de tip LED cu funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Acesta a fost dotat cu un sistem audio de tip Stereo, ce are o ieşire a sunetului performant prin cele două boxe de 8W. Referitor la capitolul imagine acesta deţine o diagonală de 80 de cm în rezoluţia High Definition Ready, ceea ce înseamnă că pot fi afişate semnale HDTV atunci când se foloseşte un decodor extern de tipul set top box sau DRV-T receiver.

tv-star-lightPe lângă această rezoluţie HD Ready, acesta mai deţine şi caracteristicile superioare de imagine Picture Enhancements  şi De-Interlace. De interlace reprezintă un proces de conversie video interlace, cum ar fi televiziune analog, într-o formă non-interlace iar Picture Enhancement este o caracteristică de îmbunătăţire a calităţii imaginilor. Rezoluţia ecranului este de 1366 x 768 pixeli în aspect imagine 16:9, având un contrast narativ de 1000:1. Luminozitatea ecranului este de 200 cd/mp, având un timp mic  de răspuns de 8,5 ms. Imaginile se vor succeda cursiv, iar acest lucru te va aduce mai aproape de realitatea mişcărilor naturale.  Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade oferă imagini fără distorsiuni, indiferent din ce unghi al încăperii ai privi.

Pentru recepţie şi transmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital DVB – T / C cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, deţinând caracteristica specială Player Multimedia Integrat. Conexiunea se face cu conectori USB 2.0, căşti Minijak, 2 porturi HDMI, intrare SCART (RGB), intrare PC (D sub 15 pini) precum şi intrări pentru diverse componente.  Cu ajutorul funcţiei EPG, ce reprezintă un ghid TV, poţi selecta emisiunile preferate sau poţi programa orele de vizionare într-un mod foarte simplu şi uşor.

Dimensiunile televizorului LED Star-Light, 80 cm, 32DM3000, HD Ready sunt de 730 x 470 x 20 mm, fără stand şi are o putere de consum a energiei electrice de 55 w. Având aceste dimensiuni poate fi aşezat în dormitor sau într-o sufragerie, dând acesteia un aspect deosebit, datorită design-ului modern cu care a fost creat. A fost dotat cu o carcasă de culoare neagră, model slim, având o ramă îngustă ce încadrează culorile performante ale ecranului.  Preţul este foarte mic şi este recomandat pentru oricine îşi doreşte calitate la preţ mic.