Samsung 49KU6470 – bazat pe tehnologia Tizen

Preţ Samsung  49KU6470

Producătorul sud – coreean Samsung, scoate pe piaţă  un nou model de televizo, având seria 49KU6470, la un preţ destul de acceptabil. Faptul că este Smart şi că deţine o diagonală destul de mare, îi justifică preţul. Produsul este performant şi  de bună calitate, iar la cumpărare poţi beneficia de o garanţie inclusă în preţ.

Aspect  Samsung  49KU6470

Samsung a creat acest televizor, cu  carcasa de culoare neagră şi o ramă foarte subţire, ce îi dă eleganţă, Din ecranul performant 4K Ultra HD, se remarcă culorile într-o vastă paletă de nuanţe senzaţionale.  Dimensiunile sale fără stand sunt de 1101.4 x 640.8 x 54.8 mm iar cele cu stand de 1101.4 x 694.4 x 293.8 mm. Standul este compatibil VESA 400 x 400 şi poate fi dispus într-o sufragerie sau într-un dormitor mai mare.

Caracteristici Samsung  49KU6470

Samsung  49KU6470 este un Smart TV de tip LED, bazat pe tehnologia Tizen. Tizen este un sistem de operare pentru implementarea funcţiilor Smart. Sistemul audio este bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus, având o putere de ieşire a sunetului de 20 W. Acest Smart TV a fost dotat cu caracteristicile superioare de sunet Multiroom Link,  TV  SoundConnect, BT Headset Support, Wallmount Sound Mode şi DTS Codec. Diagonala display-ului de tip LED a  Smart Tv-lui Samsung  49KU6470 este de 123 cm, în rezoluţia 4K Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli,  având un contrast dinamic cu caracteristica Mega Contrast, ce face ca negrul sî fie foarte intens iat albul mult mai strălucitor şi mai luminos, în aspect imagine 16:9. Smart Tv-ul a fost dotat cu caracteristicile superioare de imagine Motion rate 100, Active Crystal Color, Contrast Enhancer, Film Mode, Natural Mode Support, Micro Dimming, UHD Dimming, PQI 1500, Ultra Clear Panel şi Auto Motion Plus. Cu rezoluţia 4K Ultra HD însoţită de caracteristicile superioare de imagine cu care a fost dotat Samsung  49KU6470, imaginile sunt redate cu mai mare acurateţe, în culori impresionante, imagini foarte clare, cu detalii foarte vizibile, lipsite de zgomotul de fundal, fără distorsiuni şi la cea mai înaltă calitate. Pentru recepţie şi transmisie producătorul a folosit un tuner digital DVB-T/C/S/S2, ce deţine o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, precum şi un player multimedia integrat. Conexiunea la reţea se face prin Wi-Fi integrat şi prin LAN, precum şi prin conexiunea Slot CI+, având conectorii: o ieşire audio digitală, două porturi USB 2.0, trei porturi HDMI, o intrare audio digitală, o intrare video composite şi o intrare pentru alte componente.

samsung-49ku6470

Review Samsung  49KU6470

Televizor LED Smart Samsung 49KU6470, dispune de un display cu rezoluţia 4K Ultra HD şi diagonala de 123 cm. Fiind un smart TV acesta are la bază tehnologia Tizen, ce permite implementare funcţiilor Smart. Sistemul audio performant este dat de tehnologia Dolby Digital Plus, precum şi de caracteristicile superioare pentru sunet cu care a fost dotat. Pentru imagini clare, cu un contrast foarte bun, de un negru foarte intens şi un alb clar şi strălucitor, într-o vastă paletă de culori, producătorul coreean Samsung a folosit noile tehnologii şi noile caracteristici speciale de imagine. Conexiunea la reţea se face prin tehnologia Wi-Fi şi LAn având la bază diverşi conectori. Design-ul este foarte modern şi elegant şi poate fi dispus pe perete sau pe o comodă, după preferinţa fiecărui utilizator.

Pro: noi tehnologii, caracteristici superioare de imagine şi de sunet, 4K Ultra HD

Contra: preţ ridicat