LG GBB60NSYFE – Alimente proaspete cu sistemul NatureFRESH

Combina frigorifică LG GBB60NSYFE face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, ce asigură un consum de energie electrică ci 60 % mai mic şi deţine sistem de răcire Full No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator, asigurând răcirea optimă şi eficientă în tot frigiderul, făcând posibilă păstrarea alimentelor în cele mai bune condiţii.  Datorită acestui sistem performant de răcire a celor două compartimente, a frigiderului şi a congelatorului, pe bază de curenţi cu aer rece, mpiedică formarea gheţii pe pereţii acestora. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 343 l din care 250 l reprezintă volumul net al frigiderului iar 93 l volumul net al  congelatorului.  Consum energetic anual al acesteia este de 178 kw.

lg-gbb60nsyfeCombina frigorifica LG GBB60NSYFE a fost dotată cu un singur compresor  de tip liniar Inverter revoluţionând nucleul frigiderului asigurând un consum redus de energie electrică prin controlul optim al temperaturii. Face parte din clasa climatică SN-T, cu agent de răcire R600a, având un nivel de zgomot de doar 37 dB, făcându-o foarte silenţioasă. În cazul unei pene de curent, aceasta are asigurată o autonomie de până la 16 ore fără curent electric.

Frigiderul este dotat cu 3 compartimente cu rafturi din sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe, deţinând funcţia specială  Multi Air Flow ce distribuie curenţii de aer rece, uniform în tot frigiderul iar sistemul antibacterian face ca alimentele să fie protejate de microbi şi bacterii. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi şi de încăpătoare şi se pot păstra o perioadă mai lungă, datorită sistemului Full No Frost ce face ca alimentele să-şi  păstreze proprietăţile şi prospeţimea, în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta urme mucegai.

Congelatorul este dotat cu 3 compartimente destul de utile, pentru a putea depozita alimentele, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un flux de aer multidirecţional pentru refrigerarea şi congelarea eficientă şi uniformă.  Sistemul de dezgheţare se face în acelaşi mod automat. Funcţia super congelare asigură o capacitate de congelare de 9 kg în 24 de ore.

Uşa frigiderului este dotată cu 4 suporturi de depozitare pentru sticle, borcane, suport pentru unt/brânză.  Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile şi au mânere verticale. Iluminarea din interiorul frigiderului se face cu un LED performant asigurând vizibilitate optimă în tot frigiderul.

Desingn-ul combinei frigorifice LG GBB60NSYFE este foarte atrăgător cu carcasa din inox, de culoare argintie, simplă având dispus un panou de afişaj de tip LED ce-i dă un aspect foarte modernă, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 68.6 cm. Combina frigorifică  LG GBB60NSYFE dă bucătăriei un confort deosebit de modern şi foarte atrăgător. Preţul este  dat de calităţile şi funcţiile pe care le deţine şi este recomandată pentru oricine îşi doreşte să-şi doteze bucătăria cu o combină frigorifică modernă şi eficientă.