Wellington 40FHD279S – performante bune la un pret acceptabil

Televizorul LED Smart Wellington 40FHD279S, cu diagonala de 101 cm  este creat de producătorul Wellington şi reprezintă un  Smart TV de tip LED cu funcţia de monitor . A fost dotat cu un sistem de sunet Stereo, cu caracteristicile speciale de sunet GER(D) + NICAM Stereo, Equalizer (5 band) BASS /Tremble Dolby Digital Plus (DD+) DTS 2.0+ Digital Out şi  Surround, având o capacitate de ieşire a sunetului celor două boxe pe care le deţine, de 8 w. Cu caracteristica specială Equalizer se poate reduce sau  se poate amplifica întregul spectru audio,  având posibilitatea de a modifica gain-ul frecvenţelor. Caracteristica specială Surround este un sistem audio multi-canal utilizat pentru a da spaţialitate sunetului. Practic este o implementare a sunetului pe 5 canale. Dolby Digital Plus oferă sprijin pentru a reda cea mai bună calitate a sunetului.

led-smart-wellingtonLED Smart TV-ul Wellington deţine o diagonală de 101 cm cu rezoluţia Full High Definition, având un contrast nativ de 4000:1 şi o luminozitate a ecranului de 300 cd/mp. Rezoluţia display-ului este de 1920 x 1080 pixeli, cu raportul în aspect /imagine de 16:9, având un timp de răspuns de 8 ms. Pentru performanţă vizuală acesta a fost dotat cu o rezoluţie a ecranului Full High Definition şi caracteristiocile speciale Comb Filter(2D / 3D), Digital Noise Reduction,  Dynamic Contrast,  Progressive Scan, NTSC Playback,  Netflix,  Hotel Mode, OSD. Deţinând toate aceste caracteristici, imaginile sunt redate cu cea mai mare fidelitate, în toate modurile şi în cele mai mici detalii, având  un spectru de culori deosebit.   Acest LED Smart TV deţine unghiuri de vizualizare de 178/178, putând privi către el din orice colţ al încăperii,  fără ca imaginile ecranului să fie distorsionate.

Televizorul LED Smart Wellington, 101 cm, 40FHD279S, Full HD a fost dotat cu un tuner digital DVB T/DVB C fiind capabil să recepţioneze semnale terestre atât prin cablu cât şi fara cablu, eliminând utilizarea unor receptoare suplimentare. Acesta deţine un port pentru redare video şi unul pentru antena TV, precum şi caracteristica special Player Multimedia Integrat. Conexiunea la reţea se redă prin LAN RJ45  şi Wi-Fi Integrat, şi prin conexiunile PC Audio In RF In YPbPr HEADPHONE OUT(volum control) HDCP Slot CI+, cu următorii conectori:  1 conector pentru USB 2.0, 2 porturi HDMI, 1 port pentru căşti minijak, o intrare pentru SCART, o intrare video composite şi o intrare PC (D- sub 15 pini).  Puterea consumată de energie electrică  este de 70 w.

Dimensiunile televizorului LED Smart Wellington, 101 cm, 40FHD279S, Full HD  cu stand, sunt de 220 x 923 x 588 mm şi are o greutate de 12,50 kg.   Pentru design, Wellington a folosit o carcasă de culoare neagră, model slim, cu o ramă subţire pe care este aplicat logo Wellington.  Preţul televizorului LED Smart Wellington, 101 cm, 40FHD279S, Full HD este destul de mic, putând fi cumpărat de oricine  îşi doreşte un televizor performant cu bani puţini.