Liebherr CNef 3515 – design simplu si elegant

Preț Liebherr CNef 3515

Producatorul german Liebherr, recunoscut pe plan mondial pentru produsele electrocasnice de mare calitate, impreuna cu distribuitorul sau oficial Marelvi, dețin pe piața românească o pondere destul de ridicată. Combina frigorifică Liebherr CNef 3515 are un preț justificat de funcțiile și tehnologiile cu care a fost dotată, pentru păstrarea în bune condiții a alimentelor.

Design Liebherr CNef 3515

Aceasta are un design compact, simplu și elegant în același timp, cu o carcasă de culoare inox, cu mânere dispuse vertical pe fiecare dintre cele două compartimente ale combinei frigorifice și având dispus pe frigider logo Liebherr. Dimensiunile sale sunt de  181.7 x 60 x 62.5 cm putând fi orientată pe orice perete din bucătărie. Ca și aspect, va da bucătăriei un stil modern și elegant și o senzatie de infinit, datorită carcasei simple.

Caracteristici  Liebherr CNef 3515

Combina frigorifică Liebherr CNef 3515 face parte din clasa de eficiență energetică A++ și are un volum net total de 308 litri. Capacitatea netă a frigiderului este de 221 litri, iar capacitatea netă a congelatorului este de 87 litri. Ușile sunt reversibile, cu deschidere standard pe dreapta. La interior deține un termostat electronic cu display digital și sistem de blocare a tastelor. Nivelul de zgomot este practic imperceptibil, fiind de doar 39 dB. Răcirea frigiderului se face cu sistemul Duo Cooling, ce are un control de răcire independent și eficient, pentru fiecare compartiment în parte, nefiind posibil tranferul de miros între compartimente. Frigiderul a fost dotat cu 3 rafturi din sticlă,  un sertar pentru legume și fructe și un suport cromat pentru sticle. Ușa a fost dotată cu 4 suporturi pentru sticle, borcane si brânză sau unt. Iluminarea interioară este eficientă, putând vedea optim fiecare recipient. Sistemul de dezghetare se face în mod automat.  Funcția automată Super Răcire, pe care o deține această combină frigorifică are rolul de a scade temperatura frigiderului la nivelul de +2 grade, pentru a asigura o răcire rapidă a alimentelor. Funcția de ventilare răcește alimentele proaspăt depozitate, asigurând o răcire mult mai rapidă. Dacă ușa este uitată deschisă, ești avertizat de semnalul sonor iar dacă nivelul de temperatură este ridicat ești avertizat vizual. Congelatorul a fost dotat cu un număe de trei sertare și sistemul de răcire No Frost, având o capacitate de congelare de 11 kg în 24 de ore. Sistemul de răcire rapidă Super Frost generează o răcire rapidă a alimentelor proaspăt depozitate, revenind apoi la temperatura normală de congelare de -32 grade. În cazul unei pene de curent aceasta are o autonomie de până la 18 ore.

liebherr-cnef-3515

Review Liebherr CNef 3515

O combină frigorifică eficientă cu dotări speciale, pentru a asigura o răcire și în același timp o congelare super eficientă pentru fiecare compartiment în parte. Faptul că face parte din clasa de eficiență energetică A++ și dispune de sistemul No Frost, o face să aibă un consum redus de energie electrică. Tehnologiile și funcțiile de ultimă generație, cu care a fost dotată combina frigorifică  Liebherr CNef 3515, face ca alimentele să fie păstrate în cele mai sigure și optime condiții de păstrare. În congelator se pot păstra pachetele cu carne sau legume o perioadă lungă de timp, fără ca acestea să devină perisabile. Design-ul simplu și elegant va da oricărei bucătării un aspect modern și o senzație de spațiu de dimensiuni mari.  Este recomandabilă familiilor cu mai mulți membri și nu numai, datorită eficienței de păstrare a alimentelor, pentru o lungă pertoadă de timp.

Pro: sistem No Frost, tehnologii Dual Cooling, Super Frost, Super Cool

Contra: preț ridicat