Samsung 50KU6072 – bazat pe tehnologia 4K Ultra HD

Preţ Samsung 50KU6072

De data aceasta Smasung vine pe piaţă cu un LED Smart ce deţine tehnologia 4K Ultra HD la cel mai mic preţ. Televizorul poate fi cumpărat de pe platforma celui mai mare magazin online din România. Acest magazin online a pregătit pentru vestita zi de Black Friday preţuri avantajoase, făcând posibilă achiziţionarea televizoarelor pentru toată casa sau a televizorului pe care ţi l-ai dorit atât de mult.

Aspect Samsung 50KU6072

Samsung 50KU6072 a fost creat cu un design cu linii drepte, având o carcasă de culoare neagră, model slim şi o ramă foarte subţire, ce încadrează un display de 125 cm. Acest LED Smart Tv 4 K Ultra HD poate fi dispus pe peretele sufrageriei sau a dormitorului, dând încăperii o notă elegantă, sau poate fi aşezat pe o comodă specială pentru TV. Dimensiunile sale fără stand sunt de 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm iar cele cu stand de 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm şi greutatea de 13,2 kg.

Caracteristici Samsung 50KU6072

Acest LED Smart TV face parte din noua gamă a anului 2016 şi deţine funcţia de monitor. Acest lucru este foarte benefic pentru copii şi păriţii lor, deoarece este dotat cu funcţia Edu Pedia, care este o platformă educativă ce îndreptă atenţia asupra studiului şi informaţiilor utile şcolare. Biblioteca virtuală oferă posibilitatea de a lectura atât manualele şcolare şi lectura şcolară, diverse cursuri pentru studenţi cât şi „traista cu poveşti” pentru cei mici. Sistemul audio este dat de tehnologia Dolby Digital Plus ce oferă sunete clare şi o acustică performantă,  caracteristica specială DTS Studio Sound 5.1 precum şi puterea sunetului de 20 W. Display-ul are o diagonală de 125 cm cu rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli şi tehnologia 4K Ultra HD. Aspectul imaginii este 16:9, iar contrastul dinamic deţine caracteristica Mega Contrast, ce oferă o nuanţă de negru mult mai intens şi o nuanţă de alb mult mai strălucitoare. Cu caracteristicile superioare de imagine Motion Rate 100,  PQI 1300, High Dynamic Range, Micro Dimming, PurColor, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode şi Natural Mode Support, imaginile sunt foarte clare şi foarte mult detaliate. Evidenţiind detaliile cu o rezoluţie de până la de patru ori mai mare decât rezoluția de display-uri tradiționale HD, 4K Ultra HD oferă o îmbunătățire masivă, claritate a imaginii peste rezoluțiile HD existente. Este important de subliniat faptul că PQI 1300 reprezintă un rating ridicat, oferind o imagine foarte bună.  Natural Mode Support este una dintre cele mai noi tehnologii ce are rolul de a optimiza setarile de imagine, evidenţiind strălucirea display-urilor LED şi redând imaginile aşa cum au fost filmate. Tunerul digital DVB – T/DVB – C, a fost dotat cu o intrare pentru antenă şi una pentru redare video, deţinînd catacteristica specială Player Multimedia Integrat. Conexiunea se face cu Wi-Fi integrat şi cu LAN cu conexiuni Slot CI+ prin conectorii următori: 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI, o ieşire audio digitală, 3 porturi HDMI, o intrare video composite şi o intrare componente.

samsung-50ku6072

Review Samsung 50KU6072

Televizorul Samsung 50KU6072 este un LED Smart TV, ce are funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Deţinând tehnologii de ultimă oră, funcţii superioare de sunet şi de imagine, precum şi tehnologia 4K Ultra HD, acesta oferă imagini de o claritate impresionantă, evidenţiind detaliile şi oferind un contrast cu un negru foarte intens şi un alb mult mai strălucitor. Acustica acestui televizor este foarte bună, imitând sunetul dintr-un cinematograf iar imaginile sunt uimitoare, mult mai apropiate de natural şi în culori mult mai vii. Noua funcţie oferită de Smasung, Edu Pedia  este foarte importantă pentru copiii preşcolari, elevi şi studenţi, deoarece oferă o bogată bibliotecă din care te poţi documenta şi poţi citi aproape orice manual sau roman. Jocurile interactive oferite preşcolarilor vor captiva toată atenţia acestora. Design-ul este foarte elegant cu carcasa de culoare neagră model slim, iar preţul este unul foarte mic.

Pro: 4K Ultra HD, funcţii speciale pentru sunet şi imagine, procram interactiv Edu Pedia

Contra: nu deţine