Samsung RB29FSRNDSA – tehnologie coreana

M-am decis sa imi cumpar frigider mai bun. Ce o fi asa greu sa iti cumperi frigider? Te duci in magazin si alegi unu. Zis si facut!

M-am dus in magazin si vanzatorul a inceput sa ma descoase sa vada ce m-ar interesa, apoi a inceput sa imi enumere o multime de functii si caracteristici, componente si alte detalii tehnice pe care, la vremea aia nu le-am inteles.
Fire ambitioasa, suna mai frumos ambitios decat sceptic, nu mi-am cumparat atunci si am inceput sa ma documentez despre toate cele spuse de vanzator ca sa pot face alegerea potrivita pentru mine.

Am descoperit si mi-am achizitionat combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA. O sa va explic de ce am ales acest frigider in urma documentarii mele dar si a utilizarii.

Samsung RB29FSRNDSA are un sertar special proiectat sa ofere un mediu perfect pentru orice tip de fructe si legume, chiar si celor sensibile, astfel incat acestea sa isi pastreze prospetimea perioada indelungata.

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA

Congelatorul are 3 compartiment si capacitate de congelare de 12 kg/24h. Avantajul acestui congelator este ca are deschidere mai mare fata de compartimentele conventionale, compartimentele cu deschidere completa ajuta la organizarea si scoaterea obiectelor, mai ales a celor voluminoase.

Frigider 3 rafturi din sticla cu 4 suporturi usa si compartiment legume si fructe. Samsung RB29FSRNDSA are rafturile cu glisare usoara Easy Slide. Acestea sunt construite pe balamale glisante si poate fi tras in exterior rapid si usor, asa iti poti organiza alimentele fara griji. Cu totii avem aceeasi problema, cum scot caserola care a ajuns in spatele frigiderului? Trebuia sa scot tot ce aveam in fata de frica sa nu stric ceva si apoi sa le bag la loc, munca de sisif.

Samsung RB29FSRNDSA are volum net congelator 98 l, volum net frigider 192 l, volum net total 290 l, clasa de eficienta energetica A+, consum energetic 272 kWh/an, sistem de racire frigider NO FROST, si sistem de racire congelator NO FROST.

In mod obisnuit compresorul frigiderului are numai 2 comenzi, de pornire si de oprire. Samsung a creat compresorul cu inversor digital pentru a mentine o temperatura constanta, o durabilitate mai mare si o uzura redusa a compresoarelor.

Compresorul cu inversor digital efectueaza 5 cicluri diferite, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire.

Astfel, te poti bucura o perioada de peste 10 ani de frigiderul tau fara griji dar si de o economie la facturile de energie electrica.