Zanussi 32Z6000 – televizor cu pret accesibil

Zanussi este recunoscut pe scară largă pentru calitatea produselor sale inovatoare ce au un design modern şi distinctiv. Pentru Zanussi inovaţia a rămas piatra de temelie a succesului.

O singură privire la designul îndrăzneţ al produselor Zanussi şi la tehnologia avansată şi vei deveni un prieten de nedespărţit al acestora.

Îţi stă mărturie Televizorul LED Zanussi, 81 cm, 32Z6000, H, ce poate înlocui monitorul calculatorului cu display-ul său plat şi diagonala de 81 cm, având rezoluţia HD -1366×768 pixeli şi un aspect al imaginii 16:9 ce redă imaginile mult mai clar şi îţi oferă posibilitatea de a vedea detaliile cele mai ascunse.

Neavând implementată tehnologia Smart TV, nu înseamnă că televizorul LED Zanussi 32Z6000, nu este unul de calitate.

Acest televizor este recomandat mai mult pentru copii sau studenţi, dar şi pentru persoanele mai în vârstă.

Pentru recepţie şi transmisie dispune de un Tunner digital DVB-C; DVB-T şi multiple posibilităţi de conectare la PC -D sub 15 pini, USB de 2.0, porturi HDMI, slot pentru card PCMCIA, căşti Minijack. Toate acestea se regăsesc în spatele televizorului, grupate, pentru o utilizare mult mai uşoară.

Televizor LED Zanussi, 81 cm, 32Z6000, HD

Televizorul LED Zanussi, 81 cm, 32Z6000, are un design clasic şi elegant,cu o carcasă de culoare neagră din material plastic de calitate, iar suportul formatdin două picioare dispuse lateral, este perfect şi construit din acelaşi material de calitate.

Eranul cu diagonala de 81 cm este încadrat intr-o ramă subţire, dându-i un aspect elegant şi modern.

Dimensiunile televizorului de 830x140x522 mm, fac să-l poţi aşeza pe orice comodă sau sa-l dispune pe perete pe un suport special, pentru a putea avea o vizionare cât mai bună şi cât mai comodă.

Alegerea calităţii de afişare a imaginii este foarte importantă, pentru că aici poţi face diferenţa dintre un cumpărător perfect mulţumit şi unul dezamăgit, iar Televizorul LED Zanussi 32Z6000 îţi oferă imagini de o calitate excepţională.

Copiii tăi vor fi foarte încântaţi de culorile desenelor animate, iar tu cu această ocazie vei putea să-ţi bei cafeaua liniştit, ştiindu-ţi copiii în siguranţă.

Faptul că Televizorul LED Zanussi are integrat un tunner TV, îţi arată că tehnologia sa nu este una învechită, ci permite afişarea celor două canale în format digital DVB, iar acest receptor este DVB-C pentru transmisia prin cablu şi DVB-T pentru transmisia terestră.

Preţul său este pentru orice buzunar şi daca vrei să vezi filmul preferat chiar de la masa din bucătărie sau din dormitor, poţi cumpăra Televizorul LED Zanussi, 81 cm, 32Z6000, H.