MAKITA HW121 – sistem de curatare eficient

Preț MAKITA HW121

Makita este o companie japoneză și este unul dintre cei mai puternici producători de scule și unelte electrice, precum și de aparatură electrică. Mașina de spălat cu presiune MAKITA HW121 are un preț mediu, destul de accesibil și acesta vine la reducere, stocul fiind limitat. Pentru doritori produsul se găsește intr-unul dintre cele mai mare magazine online din România.

Aspect  MAKITA HW121

Această mașină de spălat cu presiune vine cu o carcasă în culorile gri și albastru, având un design ergonomic foarte atrăgător și foarte ușor de utilizat. Pentru un transport ușor, această mașină de spălat cu presiune a fost dotată cu 2 roți și un mâner pentru ghidaj, precum și un suport pentru depozitarea furtunului.  La prima privire acesta se aseamănă cu un aspirator sau cu un mic robot.

Caracteristici  MAKITA HW121

Mașina de spălat cu presiune MAKITA HW121 deține o putere de 1800 W și 2,4 cp, având o presiune maximă de lucru de 130 bari și un debit al apei de 390 litri pe oră. Alimentarea acestuia se face la o sursă de curent de 220 v. Este ideal pentru curățarea suprafețelor din curte, alei, fațade, terase etc.,  murdare și foarte murdare.  Furtunul de 5 m, este depozitat pe  un suport special. Motorul electric este foarte robust, cu inducție având sistem de pornire și oprire de la buton.  Pompa de tip Triplex este din aluminiu, deținând un piston axial și este controlată printr-un disc dispus frontal. Capul acestui dispozitiv este variabil prevăzut cu o duză de tip Rotopower. Filtrul de apă este foarte important, deoarece împiedică deteriorarea pompei. Furtunul se cuplează foarte ușor atât la pistol cât și la mașină. Rezervorul pentru apă și detergent este dispus în interiorul mașinii, în felul acesta existând o etanșeitate, fără a exista posibilitatea ca lichidul să curgă pe jos.

makita-hw121

Review MAKITA HW121

Destinat curățării suprafețelor din curtea casei, mașina de spălat cu presiune MAKITA HW121 vine cu un preț mediu, destul de accesibil, dacă ne gândim la utilitatea lui. Spală în locuri greu accesibile, pe suprafețe de dimensiuni mari sau mai mici cum ar fi, alei pietonale, fatada casei, acoperișul casei, terasele, mobilierul de grădină, bicicleta, motocicleta, mașina și multe altele. Este dotat cu un design foarte frumos în două culori, albastru și gri într-un format compact. Dispune de un dispozitiv pentru depozitarea furtunului, care se strânge, avitând astfel să-l lași împrăștiat și implicit deteriorarea acestuia. Motorul este puternic, cu inducție și cu o presiune foarte bună, care curăță eficient, sistemul de curățare făcându-se doar în acest fel. Este recomadabil persoanelor care au timpul limitat iar o curățare manuală ar lua un timp mult mai îndelungat.

Pro: curăță eficient, putere destul de bună

Contra: furtun scurt.