MIDEA MS12FU-12HRDN1 – tehnologia Inverter si putere 12000 BTU

Aparatul de aer condiționat reprezintă o necesitate atât pe timpul verii pentru a răci încăperile, cât și pentru perioadele reci de iarnă pentru a le încălzi. Aparatul de aer condiționat reprezintă soluția ideală pentru a crea un mediu ambiental plăcut în casă sau la birou, dar și în centrele comerciale. Acesta va rezolva problema ta cu temperaturile foarte ridicate.

Aparatul de aer conditionat,MIDEA MS12FU-12HRDN1 este dotat cu tehnologia de ultimă generație Inverter, și are o capacitate de răcire de 12000 BTU la răcire și 13000 BTU la încălzire. Acesta face parte din clasa de eficiență energetică A+ la încălzire și A++ la răcire, ceea ce îl face să aibă un consum redus de energie electrică, cu o eficiență energetică 6,1 coeficientul randamentului sezonier la răcire SEER și un coeficient 4 al randamentului sezonier la încălzire SCOP. Ventilatorul dispune de un număr de 12 trepte de ventilare, cu un nivel de zgomot al unității interioare de 53 dB, ceea ce îl face să fie destul de silențios.

Aparat de aer conditionat,MIDEA MS12FU-12HRDN1 este dotat cu mai multe funcții speciale si anume funcția de Auto-restart ce va permite aparatului să pornească în mod automat în cazul întreruperii curentului, păstrându-și setările anterioare. Cu funcția 1Feel viteza și temperatura ventilatorului sunt setate în mod automat, la temperatura optimă a încăperii, datorită senzorului de temperatură încorporat în unitatea internă.

MIDEA MS12FU-12HRDN1

Funcția Sleep ajustează temperatura pe timpul nopții, setând-o în mod automat în sensul de creștere cu 1 grad la fiecare 60 minute, până atinge o creștere optimă de funcționare a temperaturii în primele 2 ore . Cu funcția Turbo poti atinge nivelul maxim de răcire într-un timp foarte scurt. Tehnologia inteligentă 1W Stand-by reduce consumul de energie electrică de la 5 W la 1 W, atingând astfel o economie de energie electrică de 80%. În cazul în care agentul frigorific are scăpări, aparatul de aer condiționat va detecta în mod automat acest lucru, prin funcția de Autodiagnoză.

Acest aparate de aer condiționat este destinat și pentru zonele cu instabilitate energetică, datorită super-compresorului GMCC, ce va opera de la 134 V până la 264 V. Filtrul Cold Catalyst este unul de calitate superioară, evitând formarea mucegaiului și oprind virusurile și bacteriile să pătrundă în încăpere.

Designul este simplu și foarte modern, cu carcasa de culoare alb imaculat, cu linii fine, având dispus în partea stângă logo-ul MIDEA iar pe mijloc fiind dispuse funcțiile ce pot fi acționate cu telecomanda din dotare. Dispus pe perete, nu va face notă discordantă cu acesta, mai mult chiar dând o notă de modernim casei tale. Pretul este acceptabil, comparativ cu dotările pe care le deține.