Studio Casa DD220A+ – Frigider ideal pentru un buget redus

Frigiderul a fost considerat întotdeauna o necesitate pentru gospodărie şi pentru membrii acesteia.

Având un frigider cu dotări tehnice speciale, asiguri alimentelor o păstrare ideală, evitând alterarea.

Calitatea, fiabilitatea, confortul şi design-ul sunt criteriile descrise de producătorii Studio Casa. Aceştia au venit în sprijinul clienţilor săi cu produse de calitate la preţuri cât mai convenabile.

verifica pret nou

Frigider cu doua usi Studio Casa, DD220 este format din două părţi, compartimentate, având frigiderul în partea de jos şi congelatorul de dimensiuni mai mici, în partea superioară. Volumul net total al frigiderului este de 205 l, împărţit în volumul frigiderului de 160 litri şi cel al congelatorului de 45 litri. Acesta face parte din clasa de eficienţă energetică clasa A+, având un consum energetic anual de 208 kw cu un consum de energie electrică în 24 ore de 0,57 kw.

Studio Casa DD220A+

Frigiderul Studio Casa, DD220 este dotat cu un număr de 3 rafturi reglabile din sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe, având un sistem de dezgheţare automat, în felul acesta nemaifiind obligat să dezgheţi frigiderul în sistem manual.

Uşa este dotată cu 3 suporturi pentru sticle şi borcane, un suport pentru brânză şi unt şi unul pentru ouă.

Congelatorul are un singur compartiment, despărţit de un raft metalic tip grătar şi are sistem de dezgheţare automat.

Ambele uşi ale frigiderului sunt reversibile şi au deschidere standard pe partea dreaptă, având mânere încorporate.

Frigiderul este dotat cu iluminare interioară şi termostat reglabil, putând seta manual temperatura optimă pe care o doreşti.

Sistemul de răcire este static, cu clasa de eficienţă climatică N şi agentul de răcire R600a. Nivelul de zgomot este de 40 dB, ceea ce îl face destul de silenţios, practic neauzindu-l, nici nu vei şti că îl ai în casă. Dimensiunile sale sunt de 54,5 x 55,3 x 144,0 cm.

Design-ul este simplu şi elegant, modern, de culoare alb, iar dimensiunile lui reduse ăl fac să se încadreze pe orice perete din bucătărie, fiind ideal în special pentru bucătăriile de la bloc, care sunt reduse ca dimensiune, dar poate fi încadrat în orice bucătărie.

Acest frigider cu doua usi Studio Casa, DD220 a fost creat să ofere confort, frumuseţe şi eleganţă bucătăriei tale, oferind prestaţii la nivel profesional. Producătorul garantează pentru produsul său, oferind o garanţie de 24 luni la cumpărare, demonstrând astfel calitatea produsului.

Preţul este foarte mic în comparaţie cu caracteristicile sale tehnice şi este recomandabil pentru persoanele mai puţin numeroase sau pentru persoanele care nu obişnuiesc să gătească foarte mult.