MIDEA MS12FU-18HRDN1 – putere mare si functii noi

 

Aparatul de aer condiționat reprezintă soluția optimă atât pe timpul verii pentru a răci încăperile, cât și pentru a le încălzi, în perioadele reci de iarnă. Pentru a crea un mediu ambiental plăcut în casă sau la birou, dar și în centrele comerciale, aparatul de aer condiționat reprezintă soluția ideală.

Aparat de aer conditionat,MIDEA MS12FU-18HRDN1 este dotat cu un compresor ce deține tehnologia  Inverter, și are o capacitate de răcire de 18000 BTU  și 19000 BTU la încălzire. Acesta face parte din clasa de energie A+ la încălzire și A++ la răcire, ceea ce îl face să aibă un consum redus de energie electrică, cu o eficiență energetică a randamentului 6,5 coeficient al randamentului sezonier la răcire SEER și un coeficient 4,2 al randamentului sezonier la încălzire SCOP. Ventilatorul dispune de un număr de 12 trepte de ventilare, cu un nivel de zgomot al unității interioare de 55 dB, ceea ce îl face să fie destul de silențios, ținând cont de dimensiunea lui.

[alert-announce]Verifica preț actualizat pentru MIDEA MS12FU-18HRDN1[/alert-announce]

Aparatul de aer conditionat,MIDEA MS12FU-18HRDN1 este dotat cu mai multe funcții speciale si anume funcția de Auto-restart ce va permite aparatului să pornească în mod automat în cazul penelor de curent electric, păstrându-și setările pe care le-a avut înainte. Cu funcția 1Feel viteza și temperatura ventilatorului sunt setate în mod automat, datorită senzorului de temperatură încorporat în unitatea internă. Funcția Sleep ajustează temperatura pe timpul nopții, setând-o în mod automat în sensul de creștere cu 1 grad la fiecare 60 minute, pentru a atinge o creștere a temperaturii cu 2 grade în primele 2 ore de funcționare. Cu funcția Turbo poti atinge nivelul maxim de răcire într-un timp foarte scurt, astfel bucurându-te de răcoarea casei tale. Tehnologia inteligentă 1W Stand-by reduce consumul de energie electrică, atingând o economie de energie electrică de 80%.

MIDEA MS12FU-18HRDN1

Acest aparate de aer condiționat este destinat și pentru zonele cu instabilitate energetică, datorită super-compresorului GMCC, ce va opera și de  de 134 V ajungând până la 264 V. Filtrul Cold Catalyst  este unul de calitate superioară, ce va  evita formarea mucegaiului și va opri virusurile și bacteriile să pătrundă în încăpere.

Designul este simplu și foarte modern, cu carcasa de culoare alb imaculat, cu linii fine, având dispus în partea stângă logo-ul MIDEA iar pe mijloc fiind dispuse funcțiile ce pot fi acționate cu telecomanda cu display din dotare. Dispus pe perete, se va încadra perfect și va da o notă de modernism casei tale. Pretul este acceptabil și este dat de funcțiile și dotările pe care le deține.