TEKA TKX3 1060 – masina de spalat performanta pentru un buget redus

Maşina de spălat rufe TEKA TKX3 1060 reprezintă o necesitate şi o utilitate atât pentru gospodărie cât şi pentru o familie cu mai multi membri sau chiar pentru o singură persoană.

Această maşină de spălat rufe este ideală, reuşind să aducă bucurie oferindu-ţi rufe curate spălate calitativ, datorită programelor pe care le deţine.

Această maşină de apălat rufe free-standing nu are în dotare uscător, însă acest lucru nu o face mai puţin performantă.

Tipul produsului este cu încărcare frontală, cu afişaj digital pentru programe, având o capacitate de încărcare de 6 kg rufe uscate şi are o viteză de centrifugare de 1000 rotaţii pe minut.

Capacitatea de încărcare şi faptul că face parte din clasa de eficienţă energetică A++ îi conferă economie din punct de vedere al energiei electrice, dar şi a consumabilelor, având un consum mediu anual de apă de 9240 de litri.

TEKA TKX3 1060

Consumul în program standard este de 173 kw/oră.

Nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB, ceea ce înseamnă că are un nivel de zgomot destul de scăzut, iar la centrifugare este de 74 dB.

Masina de Spalat Rufe TEKA TKX3 1060 deţine un număr de 16 programe de spălare cu funcţii şi sigurantă. Controlul fiind digital se face din panoul de afişaj digital.

Programul de spălare întârziată îţi permite să porneşti programarea într-un interval cuprins între 1 şi 24 ore. Sistemul Fuzzi logic permite un proces de control a programelor şi a consumului inteligent de apă, uşurându-ţi astfel metoda de spălare. Programul Rapid are o durată de 15 minute, putând spăla orice lucru ce îţi trebuie foarte urgent. Programul My Cicle îşi va permite să stochezi un ciclu preferat în memoria maşinii de spălat rufe, acest lucru realizându-se prin apăsarea şi menţinerea tastei My Cicle.

Programele speciale lână şi articole copii se realizează tot cu ajutorul programului de 15 minute. Sistemul de control al balansului nu permite balansarea cuvei în timpul spălării, clătirii sau stoarcerii. Sistemul control spumă este reprezentat de un senzor ce nu permite acumularea în exces a acesteia, eliminând-o printr-un orificiu.

Hubloul are o dimensiune de 30 cm, ceea ce înseamnă că vei putea băga rufele de dimensiuni mai mari la spălat, cu mai multă uşurinţă.

Design-ul este unul elegant de culoare albă, modern şi foarte atrăgător, remarcându-se prin display-ul digital şi hubloul de cristal. Vei putea să o încadrezi perfect în baia sau bucătăria ta, dacă te vei hotărâ să o cumperi, mai ales că preţul nu este foarte mare şi este dat de programele şi funcţiile pe care le deţine.