MIDEA MS12FU-24HRFN1 – producator specializat in aparate de aer conditionat

Aparatul de aer condiționat reprezintă o necesitate atât pe timpul verii, pe căldurile caniculare pentru a răci încăperile, cât și pentru perioadele reci de iarnă, toamnă şi primăvară pentru a le încălzi.

Aparatul de aer condiționat reprezintă soluția ideală pentru a crea un mediu ambiental plăcut în casă sau la birou, dar și în clădirile rezidenţiale. Acesta va rezolva problema ta cu temperaturile foarte ridicate.

Aparat de aer conditionat,MIDEA MS12FU-24HRFN1 este dotat cu tehnologia de ultimă generație Inverter, și are o capacitate de răcire de 24000 BTU la răcire și 25000 BTU la încălzire.

Acesta face parte din clasa de energie A+ la încălzire și A++ la răcire, ceea ce îl face să aibe un consum redus de energie electrică, cu o eficiență energetică a randamentului 6,3 coeficient al randamentului sezonier la răcire SEER și un coeficient 4 al randamentului sezonier la încălzire SCOP.

MIDEA MS12FU-18HRDN1

Ventilatorul dispune de un număr de 12 trepte de ventilare, cu un nivel de zgomot al unității interioare de 61 dB, ceea ce îl face să fie destul de silențios.

Acest aparat de aer conditionat MIDEA MS12FU-24HRFN1 este dotat cu mai multe tehnologii şi funcții speciale.

Funcția de Auto-restart permite aparatului să pornească în mod automat în cazul penelor de curent, păstrându-și setările anterioare.

Cu funcția 1Feel viteza și temperatura ventilatorului sunt setate în mod automat, la o temperatură optimă a încăperii, datorită senzorului de temperatură încorporat în unitatea internă.

Funcția Sleep ajustează temperatura pe timpul nopții, setând-o în mod automat în sensul de creștere cu 1 grad la fiecare 60 minute, pentru a atinge o creștere a temperaturii cu 2 grade înprimele 2 ore de funcționare.

Cu funcția Turbo se poate atinge nivelul maxim de răcire într-un timp foarte scurt.

Tehnologia inteligentă 1W Stand-by reduce consumul de energie electrică de la 5 W la 1 W, atingând astfel o economie de energie electrică de 80%.

Acest aparate de aer condiționat este destinat și pentru zonele cu instabilitate energetică, datorită super-compresorului GMCC, ce va opera de 134 V până la 264 V.

Filtrul Cold Catalyst este unul de calitate superioară evitând formarea mucegaiului și oprind virusurile și bacteriile să pătrundă în încăpere.

Are un design modern, cu o carcasă de culoare alb imaculat, cu linii fine, foarte modern, având dispus în partea stângă logo-ul MIDEA iar pe mijloc panoul cu funcțiile ce pot fi acționate cu telecomanda din dotare.

Dispus pe perete, nu va face notă discordantă cu acesta, mai mult chiar dând o notă de modernism şi eleganţă casei tale.

Pretul este acceptabil, în comparatie cu dotările pe care le deține.