Panasonic CS/CU-RE18RKE – 30 de ani experienta si lideri in sectorul de incalzire si racire

La nivel global Panasonic este unul dintre liderii cei mai cunoscuţi şi cei mai neîndoielnici în materie de aparate de aer condiţionat, oferind eficacitate maximă, norme ecologice dintre cele mai stricte, repectând cele mai performante cerinţe în materie de funcţionare şi design.

Aparatul de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-RE18RKE are o capacitate de răcire de 18000 BTU şi face parte din clasa de eficienţă energetică A++,ceea ce îl face să aibă un consum foarte redus de energie electrică.

Acest aparat de aer condiţionat este dotat cu filtru antibacterian şi filtru de decontaminare mucegai, având rolul de a înlătura praful şi alergenii, precum şi de deodorizant, cu scopul de a elimina mirosurile neplăcute, permiţând curăţarea schimbătorului şi prevenind posibilele mirosuri neplăcute.

Tehnologia Inverter a compresorului îi asigură o funcţionalitate la capacităţi maxime, asigurându-i în acelaşi timp un nivel minim de economie. Eficienţa energetică este dată de coeficientul randament sezonier la răcire SEER de 6,7 şi de coeficientul randament la încălzire SCOP de 4,1.

Panasonic CS CU-RE18RKE

Funcţia Auto-restart va relua pornirea în mod automat a aparatului de aer condiţionat, în cazul unei pene de curent electric.

Funcţia de dezumificare are rolul de a împiedica umiditatea şi astfel împiedicând formarea mucegaiului.

Funcţia de auto-diagnoza va permite detectarea în mod automat a defecţiunilor, reprezentând o necesitate în sistem practic, importantă pentru buna funcţionare a sistemelor.

Funcţia Od Super Silenţios asigură un nivel de zgomot a unităţii interioare de 37/44 dB, ceea ce înseamnă că nu vei auzi aparatul în timp ce funcţionează, asigurându-ţi în felul acesta un somn liniştit.

Cu funcţia Od Super Silenţios, unitatea exterioară asigură un nivel de zgomot de 60 dB, ceea ce nu va constitui o problemă pentru vecinii tăi de bloc.

Deţine controlul automat al fluxului de aer pe direcţiile sus-jos.

Funcţia de răcire uscată menţine un nivel ridicat de umiditate, favorizând reducerea uscării tenului şi a pielii gâtului. Dimensiunile unităţii exterioare sunt de 695 x 875 x 320 mm, are o greutate de 46 kg şi este culoare alb. Dimensiunile unităţii interioare sunt de 290 x 1070 x 240 mm şi are o greutate de 12 kg. Are un design deosebit, de culoare alb imaculat, ce îi conferă o notă de eleganţă, iar dispus pe perete aproape că devine imperceptibil.

Vei avea un mediu ambiental plăcut şi în acelaşi timp optim fără să-l auzi şi aproape fără să-l vezi.

Preţul său este dat de calităţile deosebite pe care le întruneşte, precum şi a tehnologiilor şi funcţiilor cu care este dotat.