Samsung RB31FERNDSA – Combina frigorifică performantă

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

Adesea pentru a lua o cutie de dimensiuni mai mici sau o prăjitură aflată în spatele oalelor cu mâncare din frigider, trebuie să faci anumite manevre de eliberare, pentru a ajunge la produsul dorit. O mişcare greşită, poate cauza un dezastru pentru bucătăria ta. Tocmai de aceea au fost create combinele frigorifice, pentru ca totul să fie organizat standard şi să-ţi fie la îndemână.

În acest sens a fost creat raftul cu glisare uşoară, construit pe balamale glisante, pentru ca tu să poţi ajunge la alimentul dorit cu uşurinţă.

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA are un design modern, de culoare argintie, cu logo-ul gravat în partea de sus a uşii, afişaj LED şi mâner încorporat dispus orizontal. În interiorul frigiderului se află un LED energic în partea superioară, ce luminează eficient interiorul, putân vizualiza cu uşurinţă alimentele. Tehnologia No frost asigură răcirea eficientă a frigiderului, cu aer foarte rece, circular pentru menţinerea optimă a alimentelor perisabile şi împiedicând formarea gheţii şi zăpezii. Uşa are o deschidere de 90 grade pe partea dreaptă iar dimensiunile combinei sunt de 185 x 59.5 x 66.8 cm, putând să-l încadrezi cu uşurinţă în orice bucătărie.Samsung RB31FERNDSA

Specificaţii tehnice:

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA are o capacitate totală de 310 l , cu frigiderul la partea superioară ce are o capacitate de 212 l şi congelatorul partea inferioară, cu o capacitate de 98 l. Frigiderul este organizat cu trei rafturi de sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe. Uşa este dotată cu suport pentru sticle, suport pentru ouă şi suporturi pentru diverse alimente de dimensiuni mici. Noutatea acestui tip de combină frigorifică, este aceea că este prevăzută cu raft glisant pentru a avea acces mult mai uşor la alimentele din spate.

Congelatorul are sistem de dezgheţare automat şi este dotat cu trei sertare mari, încăpătoare şi o tavă pentru îngheţată.

Compresorul este unul cu inverter digital şi efectuează cinci cicluri, menţinând o temperatură constantă, reducând astfel uzarea compresorului. Nivel de zgomot este scăzut, de doar 39 dB. Atunci când uşa este uitată deschisă, sistemul de alarmă al combinei, te anunţă prin semnale sonore. Consumul anual de energie este de 299 kw, având acest nivel scăzut datorită clasei de eficienţă energetică A+.

Îţi recomand cu toată încrederea Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, deoarece este aspectoasă, iar funcţiile şi specificaţiile sale sunt destul de bune.