Motosapa BSR 500 fara roti cauciuc – motor in 4 timpi

Pentru cei ce nu au cunoştinţe în domeniul agriculturii, însă deţin o portiune de spaţiu verde în grădină sau în curte, pot opta pentru Motosapa BSR 500 fără roţi de cauciuc. Însă această motosapă este destinată cu precădere fermierilor şi agricultorilor pentru muncile câmpului, tehnologia spunându-şi cuvântul.

Dotată cu motor WM170F cu un cilindru cu răcire pe aer, având o putere de 7 cp, face ca motosapa BSR 500 să fie foarte eficientă pentru lucrările agricole, destinată fiind celor care au o experienţă vastă în muncile agricole dar şi celor care au o grădină mai mică de legume şi zarzavaturi, o seră sau o grădiniţă cu flori, care nu au o experienţă mare în domeniul muncii agricole. Dacă ai pasiune pentru munca agricolă, atunci poţi face adevărate minuni cu această motosapă , chiar dacă nu eşti experimentat.

verifica pret nou

Practic utilajul face toată treaba pentru tine, tu având rolul de a-l ghida. Volumul rezervorului de 3,6 l se alimentează cu benzină, având un consum de 200 – 210 grame/litru, şi filtrul de aer cu baie de ulei, cu burete în partea superioară a capacului de la filtru. Uleiul este de tip SAE W30, dar dacă ai un alt tip de ulei , se poate folosi şi acela. Nu trebuie să se folosească uleiul ars. Acest sistem de filtru cu baie de ulei reduce considerabil costurile de întreţinere. Sistemul de pornire se face foarte uşor, cu demaror cu sfoară şi are un număr de 3 viteze, 2 de mers înainte şi 1 de mers înapoi. Aprinderea se face cu bobină de inducţie.

Motosapa BSR 500 fara roti cauciuc

Are o lăţime de cultivare cuprinsă între 600 mm şi 800 mm şi o adâncime de cultivare de 300 mm. Transmisia se face cu sistem de două curele dinţate de la motor până la cutia de viteze şi lanţ în baia de ulei, de la cutia de viteze până la axul ce acţionează frezele. Fuliile acestui sistem sunt metalice şi tratate termic. Schimbarea vitezelor se face manual acţionând mânerul ambreajului.

Greutatea de 74 kg şi ghidonul reglabil o fac permisibilă pe terenurile mai puţin dure, cu buruieni, pietriş şi alte obstacole, afânând solul cu o mare eficienţă. Opţiunea de ajustare a adâncimii, reprezintă o caracteristică esenţială deoarece permite efectuarea cât mai diversificată a lucrărilor agricole. Transportul se face pe două roţi dispuse la spate şi o roată de înaintare dispusă în faţă.

Preţul nu este atât de mare, în comparaţie cu munca pe care o efectuează, scutindu-ti timpul şi forţa de muncă. Daca îţi place tehnologia inovatoare la tine acasă, ţi-o recomand cu toată încrederea.