Motosapa 208 cmc, 7 CP, GREENFIELD, GP-7085B – oferta noua

 

Greenfield vine pe piaţa echipamentelor de grădinărit cu produse de cea mai bună  calitate,  performante  cu tehnologii inovatoare, dar la prețuri mici. Conform devizei celor de la Greenfield o unealtă bună, nu trebuie să fie și neaparat scumpă.

Motosapa 208 cmc, 7 CP, GREENFIELD, GP-7085B vine echipată  cu  motorul companiei chinezești Zongshen,  în patru timpi, cu o putere de 7 cp., având reductorul din fontă  și o capacitate cilindrică de 208 cmc.

Carburatorul este dotat cu sistem de purjare, iar cutia de viteze are trei trepte de viteze, 2 trepte de mers înainte și o treaptă de mers înapoi.

Lățimea de cultivare a acestei motosape este de 810 mm iar lățimea de cultivare de 300 mm. Volumul rezervorului de 3,6 l se alimentează cu benzină fără plumb. Volumul de baie de ulei este de 0,6 l, dotat cu sensor de ulei pentru a fi avertizat în cazul în care nivelul de ulei a scăzut precum și în cazul în care cota de înclinație de 25% a fost depășită.

Motosapa 208 cmc, 7 CP, GREENFIELD, GP-7085B

Ambreajul  tip integrat, cu întinzător, dispunând de o bază solidă, deține  sistem de blocare  a ambreajului.

Transmisia motosapei se face cu curea şi pe lanţ. Pornirea se face într-un mod facil și anume manual pe sfoară.

Producătorul Greenfied, pune la dispoziția agricultorilor această motosapă inteligentă și puternică, pentru afânarea solurilor din grădini de legume și zarzavat, sere, solarii, spații verzi, și chiar la munca câmpului pe spații mai mici, motosapa având posibilitatea de a se putea întoarce acționând butonul marșarier.

Motosapa 208 cmc, 7 CP, GREENFIELD, GP-7085B este dotată cu freze pentru săpat cu discuri laterale.

Deține un ghidon reglabil pe verticală, putând fi reglat în funcție de înălțimea pe care o ai și se manevrează foarte ușor. Greutatea sa și transportul ce se face pe două roți mari de cauciuc, cu un ecartament al roților de 500 mm, fac ca aceasta să poată fi manevrată cu mare ușurință.

Acest model profesional şi convenţional al motosapei 7 CP, GREENFIELD, GP-7085B, la fel ca și motosapa 7 CP, GREENFIELD, GP-7085A aduce ușurință și confort în utilizare.

Producătorul s-a adaptat la pasiunea agricultorilor și la greutatea cu care aceștia fac o muncă agricolă, în momentul când a conceput această motosapă, având certitudinea că a făcut o alegere inteligentă. Vei fi încântat de beneficiile acestei motosape,  deoarece îţi va reduce considerabil timpul de lucru și forța de muncă, iar tu vei avea mai mult timp pentru activitățile care îți plac cel mai mult.

Datorită dotărilor interesante pe care le are Motosapa 208 cmc, 7 CP, GREENFIELD, GP-7085B,  aceasta nu ar trebui să lipsească din gospodăria ta, mai ales că prețul este foarte mic, în comparație cu ceea ce oferă.