Motosapa DAC 7000ACC1 +roti cauciuc+roti met 300 fara manicot+rarita ajustabila – puternica si eficienta

Orice agricultor ştie că pământul se lucrează foarte greu. De aceea trebuie să ai în gospodărie unelte cu o tehnologie performantă, pentru a-ţi uşura munca şi pentru a avea o recoltă mai bogată şi de o calitate mult mai bună. Motosapa DAC 7000ACC1 nu este necesară doar pentru câmpuri sau doar pentru grădini de legume şi fructe ci şi pentru spaţiile verzi cu flori şi grădinile mici de zarzavat. Aceasta este o maşină cu freză motorizată ce ajută la mărunţirea pământului.

Motosapa DAC 7000ACC1 este o motosapă puternică şi eficientă, atingând o performanţă de 500 mp lucraţi în aproximativ 30 de minute. Prin acţionarea cutiei de viteze pe mersul înapoi, motosapa se poate întoarce chiar şi în zonele înguste de la capătul rândului din solarii, sere şi grădini. Această motosapă are o lăţime de cultivare de 830 mm şi o adâncime de cultivare de 250 mm. Puterea motorului este de 7 cp şi are o capacitate cilindrică de 208 cc. Volumul rezervorului este de 3 l şi se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de 1,1 litri pe oră, cu un volum al baiei de ulei de 0,95 litri. Are un motor în patru timpi cu răcire pe aer. Numărul de 3 viteze, 2 înainte şi 1 inapoi, fac să o manevrezi cu uşurinţă şi să ai o muncă mult mai eficientă.

Motosapa DAC 7000ACC1 +roti cauciuc+roti met 300 fara manicot+rarita ajustabila

Sistemul de pornire al Motosapei DAC 7000ACC1 este manual, iar sistemul de aprindere este electronic. Transmisia se face prin curea-fulie, reductor cu lanţ şi pinioane, având o carcasă a tramisiei, confecţionată din aluminiu. Deşi are o greutate de 70 kg, se manevrează cu mare uşurinţă. Suplimentar Motosapa DAC 7000ACC1 dispune de un cuplu de transmisie mai mare cu 25 % la un volum constant de 1,1 litri pe oră.

Funcţiile motosapei reprezintă cea mai mare calitatea a acesteia, putând să o foloseşti în gospodărie, fiind echipată cu diverse accesorii esenţiale: set de roţi din cauciuc şi metalice, plug şi chiar rariţă ajustabilă. Foarte important şi util este faptul că se poate regla uşor înălţimea şi lăţimea de lucru.

La capitolul întreţinere, pentru că trebuie să ai în vedere şi acest aspect, dacă vrei să dai o viaţă mai lungă motosapei, aceasta trebuie curăţată după fiecare utilizare. Trebuie să ai grijă ca motorul să fie curăţat şi şters de uleiul în exces.

Preţul Motosapa DAC 7000ACC1 nu este foarte mare şi se poate amortiza într-un timp foarte scurt. Calitatea sa este una foarte bună şi ţi-o recomand cu toată încrederea.